Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5176
Назва: | Вплив згодовування комплексної пробіотичної добавки на продуктивність молодняку свиней |
Інші назви: | The effect of feeding a complex probiotic supplement on the productivity of young pigs |
Автори: | Сломчинський, Михайло Миколайович Slomchynskyi, Mykhailo |
Ключові слова: | молодняк свиней;пробіотична добавка;лактобактерії;біфідобактерії;відгодівля;young pigs;probiotic supplement;lactobacilli;bifidobacteria;fattening |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет |
Бібліографічний опис: | Сломчинський М.М. Вплив згодовування комплексної пробіотичної добавки на продуктивність молодняку свиней / М.М.Сломчинський // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 62-63. |
Короткий огляд (реферат): | Використання пробіотичної добавки, що містить суміш лактобактерій, біфідобактерій і фекального стрептокока в кількості 0,5 г/кг сухої речовини комбікорму молоднякусвиней в період дорощування і відгодівлі є економічно доцільним і обгрунтованим. Окупність додаткових витрат становить у період відгодівлі 121,4 грн., а у період дорощування – 42,6 грн. |
Опис: | The use of a probiotic supplement containing a mixture of lactobacilli, bifidobacteria and fecal streptococcus in the amount of 0.5 g / kg of dry matter of feed for young pigs during rearing and fattening is economically feasible and justified. The payback of additional costs is 121.4 hryvnias during the fattening period, and 42.6 hryvnias during the rearing period. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5176 |
УДК: | 636.4.084./.087.8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_zghodovuvannia.pdf | 1,4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.