Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/516
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернявський, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Cherniavskyi, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Бабенко, Сергій Петрович | - |
dc.contributor.author | Babenko, Serhii | - |
dc.contributor.author | Сломчинський, Михайло Миколайович | - |
dc.contributor.author | Slomchynskyi, Mykhailo | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-05T07:04:50Z | - |
dc.date.available | 2018-04-05T07:04:50Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/516 | - |
dc.description | Чернявський О. О. Фізико-хімічні властивості м’яса і сала свиней за згодовування пробіотику і ферментного препарату / О.О.Чернявський, С. П. Бабенко, М. М. Сломчинський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць: збірник наукових праць. – Біла Церква: БНАУ, 2012.– Вип. 8 (98). – С. 72-75 | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчений вплив згодовування пробіотику Протекто-актив та ферментного препарату Мацераза на про- дуктивні та фізико-хімічні властивості м’яса і сала свиней. Встановлено, що згодовування молодняку свиней протекто-активу в комплексі з мацеразою справляє позитивний вплив на якість свинини. Найкращі результати отримано у тварин, яким згодовували протекто-актив у кількості 3 г на 1 кг корму з 1-ї доби досліду, а мацеразу з розрахунку 0,5 кг на 1 т корму з 61-ї доби досліду та упродовж 120 діб. Influence of feeding probiotic Protecto-active and enzyme Matseraza on the productive and physico-chemical indicators of the quality of the meat and pork lard. Found that feeding of young pigs Protecto-active together with matseraza no negative impact on the quality of pork. The best results were obtained in animals of the 3rd experimental group, fed leak-asset in the amount of 3 g per 1 kg of feed from the 1st day of the experiment, and matserazа rate of 0.5 kg per 1 ton of feed from 61 days of the experiment and within 120 days. Изучено влияние скармливания пробиотика Протекто-актив и ферментного препарата Мацераза на продуктивные и физико-химические показатели мяса и сала свиней. Установлено, что скармливание молодняку свиней Протекто-актива в комплексе с Мацеразой оказывает позитивное влияние на качество свинины. Лучшие результаты получены у животных 3-й опытной группы, которым скармливали протекто-актив в количестве 3 г на 1 кг корма с 1-х суток опыта, а Мацеразу из расчета 0,5 кг на 1 т корма с 61-го дня опыта и в течение 120 суток. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | молодняк свиней | uk_UA |
dc.subject | раціони | uk_UA |
dc.subject | Протекто-актив | uk_UA |
dc.subject | Мацераза | uk_UA |
dc.subject | piglets | uk_UA |
dc.subject | dietsр | uk_UA |
dc.subject | рrotecto-active | uk_UA |
dc.subject | matseraza | uk_UA |
dc.subject | молодняк свиней | uk_UA |
dc.subject | ационы | uk_UA |
dc.subject | Протекто-актив | uk_UA |
dc.subject | Мацераза | uk_UA |
dc.title | Фізико-хімічні властивості м’яса і сала свиней за згодовування пробіотику і ферментного препарату | uk_UA |
dc.title.alternative | Physico-chemical indicators of meat and fat of pigs for feeding the probiotic and enzymatic preparation | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК 636.4.087.8:612–015 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fizyko_khimichni.pdf | 256,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.