Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5137
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гвяздовський, Роман Миколайович | - |
dc.contributor.author | Gviazdovskyy, Roman | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Утеченко, Микола Валентинович | - |
dc.contributor.author | Utechenko, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-24T06:39:06Z | - |
dc.date.available | 2020-09-24T06:39:06Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гвяздовський Р.М. Безпечність та якість продуктів тваринного походження / Р.М. Гвяздовський, Н.В. Букалова, М.В. Утеченко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. студентів "Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 15 квітня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.10-12. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5137 | - |
dc.description | A study of products of animal origin, coming to the city state laboratory State Food and Consumer Services of Bila Tserkva; the evaluation of the obtained results of organoleptic, physicochemical and microbiological research of products of animal origin coming to the supermarket is given, according to with the requirements of current DSTU ISO, DSTU EN, DSTU, GOST, TU of Ukraine. Based on the test results made conclusions on the conformity of safety and quality of the studied products of animal origin. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено дослідження продуктів тваринного походження, що надходять до міської державної лабораторії Держпродспоживслужби м. Біла Церква; дано оцінювання отриманих результатів органолептичного, фізикохімічного і мікробіологічного дослідження продукції тваринного походження, що надходить до супермаркету, згідно з вимогами чинних ДСТУ ISO, ДСТУ EN, ДСТУ, ГОСТ, ТУ України. На підставі результатів випробувань зроблені висновки щодо відповідності безпечності та якості досліджених продуктів тваринного походження. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | продукти тваринного походження | uk_UA |
dc.subject | нормативно-правові документи | uk_UA |
dc.subject | супермаркет | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | products of animal origin | uk_UA |
dc.subject | regulatory documents | uk_UA |
dc.subject | supermarket | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Безпечність та якість продуктів тваринного походження | uk_UA |
dc.title.alternative | Safety and quality of products of animal origin | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.09:614.35:615.281.9 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf | 276,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.