Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5057
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиваченко, Євгеній Вікторович-
dc.contributor.authorSyvachenko, Eugene-
dc.contributor.authorДяченко, Леонід Сидорович-
dc.contributor.authorDyachenko, Leonid-
dc.date.accessioned2020-09-10T13:51:28Z-
dc.date.available2020-09-10T13:51:28Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationСиваченко Є.В. Вплив згодовування підкислювачів на мікрофлору кишечника курчат-бройлерів / Є.В. Сиваченко, Л.С. Дяченко // Матеріали науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і докторантів "Наукові пошуки молоді в третьому тисячоліті" 18 та 23 травня .- Біла Церква, 2017 .- Ч.2 .- С. 27-28.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5057-
dc.descriptionThe use of acidifier "FRA LBB DRY" in the feeding of broiler chickens has a positive effect on the resident microflora of their intestines, which improves erectility and absorption of feed nutrients and increases the productivity of poultryuk_UA
dc.description.abstractЗастосування підкислювача “FRA LBB DRY”, в годівлі курчат-бройлерів позитивно впливає на резидентну мікрофлору їх кишечника, що сприяє покращенню еретравності і засвоєнню поживних речовин корму та підвищує продуктивність птиціuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectпідкислювачuk_UA
dc.subjectacidifieruk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectмікрофлора кишечникаuk_UA
dc.subjectintestinal microflorauk_UA
dc.titleВплив згодовування підкислювачів на мікрофлору кишечника курчат-бройлерівuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of acidification feeding on the intestinal microflora of broiler chickensuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.52/.58.087.7uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vрlyv_pidkysliuvachiv.pdf265,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.