Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5007
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.date.accessioned2020-09-02T05:54:37Z-
dc.date.available2020-09-02T05:54:37Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСоболєв О.І. Продуктивні якості каченят, що вирощуються на м’ясо за використання у комбікормах добавок селену / О.І. Соболєв // Здоров’я тварин – екологічне благополуччя України : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. 10 жовтня 2012 р .– Тернопіль, 2012 .– С. 29–30.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5007-
dc.descriptionIt was found that the best productive qualities were ducklings, which during the rearing period were fed selenium-enriched feed at dose of 0,4 mg/kg. Selenium supplements in compound feeds at doses of 0,3 and 0,5 mg/kg were less effective in terms of increasing the live weight of ducklings and the efficiency of use of feed.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, найкращі продуктивні якості мали каченята, яким упродовж періоду вирощування згодовували комбікорми, збагачені селеном із розрахунку 0,4 мг/кг. Добавки селену в комбікорми в дозах 0,3 та 0,5 мг/кг виявилися менш ефективними з погляду підвищення живої маси каченят та ефективності використання ними корму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectдозаuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectкаченятаuk_UA
dc.subjectпродуктивні якостіuk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectdoseuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectducklingsuk_UA
dc.subjectproductive qualitiesuk_UA
dc.titleПродуктивні якості каченят, що вирощуються на м’ясо за використання у комбікормах добавок селенуuk_UA
dc.title.alternativeProductive qualities of ducklings raised for meat with the use of selenium supplements in compound feedsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.597.033.087.72uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Produktyvni_yakosti.pdf106,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.