Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4948
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenovii Deonozovich-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svetlana Nikolaevna-
dc.date.accessioned2020-07-13T08:06:51Z-
dc.date.available2020-07-13T08:06:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСич З.Д. Оцінка сортів і місцевих форм часнику озимого за господарсько цінними ознаками в умовах Правобережного Лісостепу України / З. Д. Сич, С. М. Кубрак // Агробіологія: зб. наук. праць. Вип . 1 (157). – Біла Церква: БНАУ, 2020. - С. 169-174.uk_UA
dc.identifier.issn2310-9270 (-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4948-
dc.descriptionOn the average for 2017-2020 the heads formed the largest diameter in the variants of IOB00003-Biryuchekutskiy local (55 mm) and IOB00117 (53 mm). Their average weight was the highest in the sample of IOB00117 – 41 g. The smallest heads were formed in the variant of IOB00083 Spas – 17 g. Essentially higher yield of heads of winter garlic was collected from cultivation of plants of the variant IOB00117 – 12,6 t/ha. The greatest share of commodity heads was observed for samples IOB00003-Biryuchekutskiy local and IOB00117 (92 %). Thus, samples of IOB00003-Biryuchekutskiy local and IOB00117 were the best in the diameter, weight of a head and productivity among the samples studied in the research carried. They yielded 9.6 and 12.6 t/ha, respectively, with head weights of 31 and 41 g and the diameter of 55 and 53 cmuk_UA
dc.description.abstractУ середньому за 2017–2020 рр. найбільші за діаметром головки формувалися у варіантів ІОБ00003-Бірючекутський місцевий (55 мм) та ІОБ00117 (53 мм). Середня маса їх була найвищою у зразка ІОБ00117 – 41 г. Найменшу головку формувалися у варіанта ІОБ00083 Спас – 17 г. Істотно більшу врожайність головок часнику озимого зібрали від вирощування рослин варіанта ІОБ00117 – 12,6 т/га. Найбільшу частку товарних головок спостерігали у зразків ІОБ00003-Бірючекутський місцевий та ІОБ00117 – 92 %. Отже, у результаті проведених досліджень найкращі за діаметром, масою головки та врожайністю виявилися зразки ІОБ00003-Бірючекутський місцевий і ІОБ00117. Урожайність у них становила відповідно 9,6 та 12,6 т/га, маса головки – 31 і 41 г, а діаметр – 55 та 53 смuk_UA
dc.description.sponsorshipВ среднем за 2017-2020 гг. Крупнейшие по диаметру головки формировались в вариантов ИОБ00003-Бирючекутський местный (55 мм) и ИОБ00117 (53 мм). Средняя масса их была самой высокой в ​​образца ИОБ00117 - 41 г. Наименьшую головку формировались у варианта ИОБ00083 Спас - 17 г. Существенно большую урожайность головок чеснока озимого собрали от выращивания растений варианта ИОБ00117 - 12,6 т / га. Наибольшую долю товарных головок наблюдали в образцов ИОБ00003-Бирючекутський местный и ИОБ00117 - 92%. Итак, в результате проведенных исследований лучшие по диаметру, массой головки и урожайностью оказались образцы ИОБ00003-Бирючекутський местный и ИОБ00117. Урожайность в них составляла соответственно 9,6 и 12,6 т / га, масса головки - 31 и 41 г, а диаметр - 55 и 53 смuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБіла Церква : БНАУuk_UA
dc.subjectчасник озимийuk_UA
dc.subjectчеснок озимыйuk_UA
dc.subjectwinter garlicuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectsortuk_UA
dc.subjectпосадочный материалuk_UA
dc.subjectplanting materialuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectcrop capacityuk_UA
dc.subjectversionuk_UA
dc.titleОцінка сортів і місцевих форм часнику озимого за господарсько цінними ознаками в умовах Правобережного Лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of varieties and local forms of winter garlic for economic valuable features in the conditions of the Right-Bank Forest-Steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc635.262 «324»:631.524:378.4БНАУuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Otsinka_sortiv.pdf789,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.