Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4903
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩелкунова, Анжеліка Олександрівна-
dc.contributor.authorShchelkuniva, Anzhelika-
dc.date.accessioned2020-07-07T10:52:24Z-
dc.date.available2020-07-07T10:52:24Z-
dc.date.issued2016-05-
dc.identifier.citationІноземна мова за професійним спрямуванням (англійська мова): Методичні матеріали для організації практичних занять з дисципліни для студентів спеціальності 5.05170111 «Зберігання, консервування та переробка молока» / Укл. Щелкунова А.О.- Біла Церква, 2016. – 91с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4903-
dc.descriptionThe methodical materials cover the content of the fourth part of the syllabus “Foreign language for specific purposes” , namely “Profession oriented stage” and offer the scientific popular texts and profession oriented texts in specialty “Food technologies- Preservation, canning and processing of milk”, food idioms, module questions, tests, terms to develop the language skills of students.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні матеріали покривають зміст четвертої частини навчальної програми дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням», а саме «Професійно-орієнтований етап», і пропонують тексти науково-популярні тексти, тексти професійного характеру, ідіоматичні вирази з назвами їжі, питання до модулів, тести, терміни, спрямовані на розвиток мовних умінь студентів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБіла Церква, ТЕК БНАУuk_UA
dc.subjectанглійська мова, зберігання, консервування та переробка молока, тексти науково-популярні, тексти професійного характеру, питання до модулів, тести.uk_UA
dc.subjectеnglish, рreservation, canning and processing of milk, scientific popular texts , profession oriented texts, food technologies preservation, food idioms, module questions, tests.uk_UA
dc.titleІноземна мова за професійним спрямуванням (англійська мова) для студентів спеціальності 5.05170111 «Зберігання, консервування та переробка молока»uk_UA
dc.title.alternativeForeign language for specific purposes (English) for students of the specialty 5.05170111 “Preservation, canning and processing of milk”.uk_UA
dc.typeНавчальний об'єктuk_UA
dc.identifier.udc811.111:637.1 (076.5)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
inozemna_mova.pdf2,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.