Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4857
Назва: Економічне обґрунтування доцільності добавок селену в комбікорми для гусенят, що вирощуються на м’ясо
Інші назви: The economic prove of expedient additions of selenium all-mash for meat-goslings
Автори: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Ключові слова: комбікорм;селен;доза;гусенята;продуктивні якості;економічна ефективність;all-mash;selenium;dose;goslings;productive qualities;economic efficiency
Дата публікації: 2006
Видавництво: Білоцерківський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Соболєв О.І. Економічне обґрунтування доцільності добавок селену в комбікорми для гусенят, що вирощуються на м’ясо / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2006 .– № 4 .– С. 7–9.
Короткий огляд (реферат): Апробована на великому поголів'ї птиці оптимальна норма введення селену в комбікорми для м'ясних гусенят. Встановлено, що згодовування гусенята комбікормів, збагачених селеном з розрахунку 0,4 мг/кг, в порівнянні зі стандартним комбікормом, дозволяє підвищити їх живу масу на кінець вирощування на 4,5 %. збереженість – на 2,2 %, знизити витрати корму на 1 кг приросту живої маси –на 4,2 % і отримати економічний ефект 1657,29 грн (з розрахунку на 1000 голів добового молодняку).
Опис: The optimal dose of selenium all-mash for meat goslings is tested on large population of poultry. It is established, that the dose of 0,4 mg/kg of selenium in feeding for goslings in comparison with the standard all-mash permits to increase their body weight by the end of growing per 4,5 %, safety per 2,2 % and decrease the feed expenses of 1 kg of body-weight gain per 4,2 % and gets the economic effete of 1657,29 hrn (in estimation for 1000 of goslings youngsters).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4857
УДК: 636.598.033/.087.72:661.691.003.13
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ekonomichne_obhruntuvannia.pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.