Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4722
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.date.accessioned2020-05-26T18:42:27Z-
dc.date.available2020-05-26T18:42:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції аквакультури» / Укл.: О.І. Соболєв ,– Біла Церква, 2018 .– 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4722-
dc.descriptionMethodical instructions include theoretical material and fish-biological calculations on separate questions of biotechnology and technology of cultivation of fish, cultivation of fish-planting material and commodity production, and also selection-breeding work in fish farming.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки включають теоретичний матеріал і рибницько-біологічні розрахунки з окремих питань біотехніки і технології розведення риби, вирощування рибопосадкового матеріалу та товарної продукції, а також селекційно-племінної роботи у рибництві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрозведенняuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectселекційно-племінна роботаuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectbreedinguk_UA
dc.subjectcultivationuk_UA
dc.subjectselection and breeding workuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції аквакультури»uk_UA
dc.title.alternativeMethodical instructions for independent work on the discipline "Technology of aquaculture production"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc639.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metodychni_vkazivky.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.