Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.date.accessioned2018-04-02T12:54:20Z-
dc.date.available2018-04-02T12:54:20Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/458-
dc.descriptionБомко В.С. Вміст сирого протеїну, його фракцій і критичних амінокислот у кормах зони лісостепу україни/ В.С. Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Збірник наукових праць. – Біла Церква: БНАУ, 2010.– Вип.3 (72). – С.197 - 200.uk_UA
dc.description.abstractНаведено вміст в кормах сирого протеїну, його легко- і важкорозчинної фракцій та критичні амінокислоти для використання в раціонах молочних корів. Досліджено, що серед зелених кормів найбільша кількість нерозчинного протеїну була у вико-вівсяно-гороховій сумішці (10,95–13,65 г/кг), з грубих кормів кращим за вмістом нерозчинної фракції протеїну було сіно конюшина + тимофіївка (57,22–62,83 г/кг), надто великі коливання за показниками вмісту нерозчинної фракції протеїну були відмічені у концентрованих кормах. Приведено содержание в кормах сырого протеина, его легко- и труднорастворимых фракций и критические аминокислоты для использования в рационах молочных коров. Исследовано, что среди зеленых кормов наибольшее количество нерастворимого протеина содержалось в вико-овсяно-гороховой смеси (10,95–13,65 г/кг), из грубых кормов лучшим по содержанию нерастворимой фракции протеина было сено клевера + тимофеевка (57,22– 62,83 г/кг), слишком большие колебания по показателям содержания нерастворимой фракции протеина были отмечены в концентрированных кормах. Powered by the content of crude protein in feeds it easy and soluble fractions and the critical amino acids for use in diets of dairy cows. A study that, among the largest number of green fodder insoluble protein was in vetch-oat-pea mixtures (10,95 - 13,65 g / kg) of roughage, the best on the content of the insoluble protein fraction was timothy hay, clover + (57.22 - 62.83 g / kg), too large variations of indicators of protein content of insoluble fraction were observed in concentrated feed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочні коровиuk_UA
dc.subjectсирий протеїнuk_UA
dc.subjectлегкорозчинна і важкорозчинна фракції протеїнуuk_UA
dc.subjectкритичні амінокислотиuk_UA
dc.subjectdairy cowuk_UA
dc.subjectcrude proteinuk_UA
dc.subjectsoluble and insoluble protein fractionuk_UA
dc.subjectthe critical amino acidsuk_UA
dc.subjectмолочные коровыuk_UA
dc.subjectсырой протеинuk_UA
dc.subjectлегкорастворимые и труднорастворимые фракции протеинаuk_UA
dc.subjectкритические аминокислотыuk_UA
dc.titleВміст сирого протеїну, його фракцій і критичних амінокислот у кормах зони лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeThe content of crude protein fractions and the critical amino acids in the feed zone of Ukraineuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 636.2.03/.084/.087.74:612.322uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vmist_syroho.pdf448,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.