Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/458
Назва: Вміст сирого протеїну, його фракцій і критичних амінокислот у кормах зони лісостепу України
Інші назви: The content of crude protein fractions and the critical amino acids in the feed zone of Ukraine
Автори: Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Ключові слова: молочні корови;сирий протеїн;легкорозчинна і важкорозчинна фракції протеїну;критичні амінокислоти;dairy cow;crude protein;soluble and insoluble protein fraction;the critical amino acids;молочные коровы;сырой протеин;легкорастворимые и труднорастворимые фракции протеина;критические аминокислоты
Дата публікації: 2010
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Наведено вміст в кормах сирого протеїну, його легко- і важкорозчинної фракцій та критичні амінокислоти для використання в раціонах молочних корів. Досліджено, що серед зелених кормів найбільша кількість нерозчинного протеїну була у вико-вівсяно-гороховій сумішці (10,95–13,65 г/кг), з грубих кормів кращим за вмістом нерозчинної фракції протеїну було сіно конюшина + тимофіївка (57,22–62,83 г/кг), надто великі коливання за показниками вмісту нерозчинної фракції протеїну були відмічені у концентрованих кормах. Приведено содержание в кормах сырого протеина, его легко- и труднорастворимых фракций и критические аминокислоты для использования в рационах молочных коров. Исследовано, что среди зеленых кормов наибольшее количество нерастворимого протеина содержалось в вико-овсяно-гороховой смеси (10,95–13,65 г/кг), из грубых кормов лучшим по содержанию нерастворимой фракции протеина было сено клевера + тимофеевка (57,22– 62,83 г/кг), слишком большие колебания по показателям содержания нерастворимой фракции протеина были отмечены в концентрированных кормах. Powered by the content of crude protein in feeds it easy and soluble fractions and the critical amino acids for use in diets of dairy cows. A study that, among the largest number of green fodder insoluble protein was in vetch-oat-pea mixtures (10,95 - 13,65 g / kg) of roughage, the best on the content of the insoluble protein fraction was timothy hay, clover + (57.22 - 62.83 g / kg), too large variations of indicators of protein content of insoluble fraction were observed in concentrated feed.
Опис: Бомко В.С. Вміст сирого протеїну, його фракцій і критичних амінокислот у кормах зони лісостепу україни/ В.С. Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Збірник наукових праць. – Біла Церква: БНАУ, 2010.– Вип.3 (72). – С.197 - 200.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/458
УДК: УДК 636.2.03/.084/.087.74:612.322
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vmist_syroho.pdf448,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.