Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4537
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостюк, Михайло Михайлович-
dc.contributor.authorKostuk, Mykhailo-
dc.contributor.authorКостюк, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorKostuk, Olena-
dc.contributor.authorБомко, Лідія Григорівна-
dc.contributor.authorBomko, Lidiia-
dc.date.accessioned2020-03-22T06:33:06Z-
dc.date.available2020-03-22T06:33:06Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКостюк М.М. Вплив мацерази на продуктивні якості курей-несучок / М.М.Костюк, О.І.Костюк, Л.Г.Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- 2010 .- Вип. 3(72) .- С. 170-173.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4537-
dc.descriptionEstablished that the stimulating effect of «Matserazy» on egg production and living massa chickens manifested in its addendum to the feed within the 7-14 g / kg. The optimal amount of the introduction of enzyme preparation «Matseraza» in the feed was 10.5 g / kg.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що стимулюючий ефект мацерази на несучість і живу масу курей проявляється у разі її додавання до комбікорму в межах 7-14 г/кг. Оптимальна кількість введення ферментного препарату Мацераза до складу комбікорму становить 10,5 г/кг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкури-несучкиuk_UA
dc.subjectмацеразаuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectприрістuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectlaying hensuk_UA
dc.subject«Matseraza»uk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectgrowthuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.titleВплив мацерази на продуктивні якості курей-несучокuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of «Matserazy» on productive quality of laying hensuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.5.033:636.085.55uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_matserazy.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.