Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШлапацька, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorКолісник, Олеся Іванівна-
dc.contributor.authorShlapatska, Valentina-
dc.contributor.authorKolisnyk, Olesia-
dc.date.accessioned2020-02-24T07:17:27Z-
dc.date.available2020-02-24T07:17:27Z-
dc.date.issued2018-03-02-
dc.identifier.citationШлапацька В.Г. Тут народжуються сир і масло. / В.Г.Шлапацька, О.І.Колісник // Миронівський край. -2018. - №9. - С. 4.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4365-
dc.descriptionAn interesting excursion was conducted by the students and teachers to the enterprise «Klub Syru» in Kaniv. Except the acquaintance with technological process, students have tasted cheeseuk_UA
dc.description.abstractЦікаву історію здійснили студенти та викладачі на підприємство ,,Клуб сиру" у м. Канів. Окрім знайомства із технологічними процесами студенти ще і смакували сиромuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherГазета «Миронівський край»uk_UA
dc.subjectекскурсіяuk_UA
dc.subjectстудентиuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectпідприємництвоuk_UA
dc.subjectмасло вершковеuk_UA
dc.subjectсирuk_UA
dc.subjectexcursionuk_UA
dc.subjectstudentsuk_UA
dc.subjectmilk productsuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectbutteruk_UA
dc.subjectcheeseuk_UA
dc.titleТут народжуються сир і маслоuk_UA
dc.title.alternativeCheese and butter born hereuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tut narodzhuiutsia syr.pdf270,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.