Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4319
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯкименко, Леонід Юхимович-
dc.contributor.authorYakimenko, Leonid-
dc.contributor.authorАнтіпов, Анатолій Анатолійович-
dc.contributor.authorAntipov, Anatoliy-
dc.date.accessioned2020-02-19T10:13:21Z-
dc.date.available2020-02-19T10:13:21Z-
dc.date.issued1996-
dc.identifier.citationЯкименко Л.Ю. Використання овоцидної дії кипʼятіння та запарювання у різних режимах на інвазійні яйця ехінококів у комбікормах / Л.Ю. Якименко, А.А. Антіпов // Вісник Білоцерків. держ. аграр. ун-ту: зб. наук. праць. – Біла Церква, 1996 – Вип. 1. - С.44–45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4319-
dc.descriptionOur experiments have proved the possibility of using ovicidal, biological, lethal action of physical factors, such as ultrasound, ultraviolet, steaming in different modes and boiling on invasive eggs of echinococcus in the feed contaminated by them, in the development of scientifically sound and advanced technological and advanced technologies. keeping livestock in Ukraine.uk_UA
dc.description.abstractНаші досліди довели можливість використання овоцидної, біологічної, летальної дії фізичних факторів, таких як ультразвук, ультрафіолет, запарювання в різних режимах та кипʼятіння на інвазійні яйця ехінококів в кормах, забруднених ними, при розробці науково-обгрунтованих і удосконалених систем протиехінококових заходів, відповідно до технології ведення тваринництва в Україні. Наши опыты показали возможность использования овоцидного, биологического, летального действия физических факторов, таких как ультразвук, ультрафиолет, запаривания в различных режимах и кипячения на инвазионные яйца эхинококков в кормах, загрязненных ими, при разработке научно-обоснованных и усовершенствованных систем протиэхинококовых мероприятий, согласно технологии ведения животноводства в Украине.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectехінококuk_UA
dc.subjectовоцидна діяuk_UA
dc.subjectкип’ятінняuk_UA
dc.subjectзапарюванняuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectechinococcusuk_UA
dc.subjectovicidal actionuk_UA
dc.subjectboilinguk_UA
dc.subjectsteaminguk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectechinococcusuk_UA
dc.subjectovicidal actionuk_UA
dc.subjectboilinguk_UA
dc.subjectsteaminguk_UA
dc.titleВикористання овоцидної дії кипʼятіння та запарювання у різних режимах на інвазійні яйця ехінококів у комбікормахuk_UA
dc.title.alternativeThe use of the ovocidal effect of boiling and steaming in different modes on invasive echinococcus eggs in compound feedsuk_UA
dc.title.alternativeИспользование овоцидного действия кипячения и запаривания в различных режимах на инвазионные яйца эхинококков в комбикормахuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:616.993.1:636uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannja_ovocydnoi'_dii'.pdf501,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.