Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4304
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтовбецька, Людмила Степанівна-
dc.contributor.authorStovbetska, Luydmila-
dc.date.accessioned2020-02-18T11:27:36Z-
dc.date.available2020-02-18T11:27:36Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСтовбецька Л.С. Білковий склад сироватки крові перепілок за різного рівня амінокислот та вітаміну Е у раціоні / Л.С. Стовбецька // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2014. - Вип. 1. - С. 11-14.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4304-
dc.descriptionThe article presents the results of feeding complex of essential амінокислот, such as lysine, methionine, threonine in conjunction with vitamin E quail Japanese breed. The positive impact of the use of amino acid with vitamin E on such indicators protein exchange, as total protein, albumin and immunoglobulins.uk_UA
dc.description.abstractУ статті приведені результати згодовування комплексу незамінних амінокислот, таких як лізин, метіонін, треонін в поєднанні з вітаміном Е перепілкам японської породи. Встановлено позитивний вплив застосування амінокислот з вітаміном Е на такі показники білкового обміну, як загальний білок, альбуміни та імуноглобуліни. В статье приведены результаты скармливания комплекса незаменимых амінокислот, таких как лизин, метионин, треонин в соединении с витамином Е перепёлкам японской породы. Установлено позитивное влияние применения аминокислот с витамином Е на такие показатели белкового обмела, как общий белок, альбумины и иммуноглобулины.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectперепілкиuk_UA
dc.subjectзагальний білокuk_UA
dc.subjectальбуміниuk_UA
dc.subjectімуноглобуліниuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectвітамін Еuk_UA
dc.subjectперепёлкиuk_UA
dc.subjectобщий белокuk_UA
dc.subjectальбуминыuk_UA
dc.subjectимуноглобулиныuk_UA
dc.subjectаминокислотыuk_UA
dc.subjectвитамин Еuk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.subjecttotal proteinuk_UA
dc.subjectalbuminuk_UA
dc.subjectimmunoglobulinsuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectvitamin Euk_UA
dc.titleБілковий склад сироватки крові перепілок за різного рівня амінокислот та вітаміну Е у раціоніuk_UA
dc.title.alternativeБелковый состав сыворотки крови перепёлок под влиянием разного уровня аминокислот и витамина Е в рационеuk_UA
dc.title.alternativeThe protein composition of the blood serum quail under the influence of different levels of amino acids and vitamin Е in the dietuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.6.087.7:612.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bіlkovij_sklad_sirovatki.pdf417,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.