Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4084
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorВітинський, Віталій Володимирович-
dc.contributor.authorVitynskyi, Vitalii-
dc.date.accessioned2020-02-07T11:38:36Z-
dc.date.available2020-02-07T11:38:36Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationЦехмістренко С.І. Показники пероксидного окиснення ліпідів у селезінці курчат-бройлерів / С.І.Цехмістренко, В.В.Вітинський // Аграрні вісті .– 2003 .- № 3 .– С. 23–24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4084-
dc.descriptionResearch of parameters malonic dialdehyde, hydroperoxides of lipids and dicneconjugatcs, in spleen of broiler chickens at application ofdoxyne-200BC and lincomycini hydrochloride.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено показники малонового діальдегіду, гидропероксидів ліпідів і дієнових кон'югатів в селезінці курчат-бройлерів при застосуванні доксіна-200ВС і лінкомініна гідрохлориду.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмалоновий діальдегідuk_UA
dc.subjectгідроперекиси ліпідівuk_UA
dc.subjectдієнові кон'югатиuk_UA
dc.subjectселезінкаuk_UA
dc.subjectантибіотикиuk_UA
dc.subjectmalonic dialdehydeuk_UA
dc.subjectlipid hydroperoxidesuk_UA
dc.subjectdiene conjugatesuk_UA
dc.subjectspleenuk_UA
dc.subjectantibioticsuk_UA
dc.titleПоказники пероксидного окиснення ліпідів у селезінці курчат-бройлерівuk_UA
dc.title.alternativeParameters of lipids peroxidation in spleen of broiler chickensuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.5.053:612.416/.418:577.125.33/.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pokaznyky_peroksydnoho.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.