Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/402
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochіу, Valentyna-
dc.contributor.authorНадточій, Володимир Павлович-
dc.contributor.authorNadtochіу, Volodymyr-
dc.contributor.authorОсіпенко, Олег Павлович-
dc.contributor.authorOsipenko, Oleg-
dc.date.accessioned2018-03-27T12:55:46Z-
dc.date.available2018-03-27T12:55:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/402-
dc.descriptionНадточій В.М. Фізико-хімічні показники молока корів, хворих на субклінічну форму маститу / В.М. Надточій, В.П. Надточій, О.П. Осіпенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць – Вип. 7 (90). – Біла Церква: БНАУ, 2012. – С. 131–134uk_UA
dc.description.abstractЗа результатами досліджень встановлено зменшення масової частки жиру у молоці корів, хворих на субклінічну форму маститу, та сухого знежиреного молочного залишку в осінньо-зимовий та весняний періоди. Масова частка білка у молоці хворих тварин, має незначну тенденцію до підвищення за рахунок підвищення вмісту сироваткових білків. У результаті зміни кількісного співвідношення між складовими частинами молока встановили зниження густини молока до 1,0235 г/см³. Due to the results of researches it is set the diminishing of fat in milk of cows, which ail by the subclinical form of mastitis, and dry free fat milk remain in fall-winter and spring periods. A protein in milk of sick animals has an insignificant tendency to the increase due to increase of wheys albumens. As a result of changes of quantitative ratio between component parts of milk the decline of milk density is set to 1,0235 g/ml. За результатами исследований установлено уменьшение содержания жира в молоке коров, больных субклинической формой мастита, и сухого обезжиренного молочного остатка в осенне-зимний и весенний периоды. Сожержание белка в молоке больных животных имеет незначительную тенденцию к повышению вследствие повыщения сывороточных белков. В результате изменений количественного соотношения между составными частями молока установлено снижение плотности молока до 1,0235 г/см³.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectсубклінічна форма маституuk_UA
dc.subjectмасова частка жируuk_UA
dc.subjectмасова частка білкаuk_UA
dc.subjectгустинаuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectsubclinical form of mastitisuk_UA
dc.subjectfatuk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.subjectdensityuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectсубклиническая форма маститаuk_UA
dc.subjectсодержание жираuk_UA
dc.subjectсодержание белкаuk_UA
dc.subjectплотность.uk_UA
dc.titleФізико-хімічні показники молока корів, хворих на субклінічну форму маституuk_UA
dc.title.alternativePhysical and chemical indexes of milk of cows, which ail by the subclinical form of mastitisuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 637.12.053/.054:636.2:618.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fizyko_khimichni.pdf598,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.