Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3917
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Oksana-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorБітюцький, Володимир Семенович-
dc.contributor.authorBityutskii, Volodymyr-
dc.contributor.authorХарчишин, Віктор Миколайович-
dc.contributor.authorKharchyshyn, Viktor-
dc.contributor.authorШулько, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorShulko, Olha-
dc.date.accessioned2020-01-30T18:53:44Z-
dc.date.available2020-01-30T18:53:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВикористання сучасних пробіотиків як іноваційний потенціал для вирішення екологічної безпеки та викликів сталого розвитку / О.С.Цехмістренко, С.І.Цехмістренко , В.С.Бітюцький та ін. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 23-24 квітня 2019. – К.: НУХТ, 2019 . – С. 72-73.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-612-224-0-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3917-
dc.descriptionQuail live weight, antioxidant enzyme activity, content of uric acid , creatinine, total lipids, protein and calcium in blood serum and quail's liver were investigated under condition of adding a probiotic feed supplement, native and enriched with nanoscale. It was found that the addition of probiotics in the nanoform has a positive effect on both the biochemical parameters and the increase in the live weight of birds.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено живу масу перепелів, активність антиоксидантних ферментів, вміст сечової кислоти, креатиніну, загальних ліпідів, протеїну та кальцію в сироватці крові та печінці перепелів за додавання кормової пробіотичної добавки, нативної та збагаченої наноселеном. Встановлено, що додавання пробіотиків у наноформі має позитивний вплив як на біохімічні показники, так і на приріст живої маси птиці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.subjectнаноселенuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectантиоксидантні ферментиuk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectкровuk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.subjectпечінкаuk_UA
dc.subjectnanoseleneuk_UA
dc.subjectprobioticsuk_UA
dc.subjectantioxidant enzymesuk_UA
dc.subjectlive weightuk_UA
dc.subjectblooduk_UA
dc.subjectliveruk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.titleВикористання сучасних пробіотиків як іноваційний потенціал для вирішення екологічної безпеки та викликів сталого розвиткуuk_UA
dc.title.alternativeThe use of modern probiotics as an innovation potential for addressing environmental security and the challenges of sustainable developmentuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc504:340.34-021.387uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannya_suchasnykh_probiotykiv.pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.