Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3917
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Oksana | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Бітюцький, Володимир Семенович | - |
dc.contributor.author | Bityutskii, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Харчишин, Віктор Миколайович | - |
dc.contributor.author | Kharchyshyn, Viktor | - |
dc.contributor.author | Шулько, Ольга Павлівна | - |
dc.contributor.author | Shulko, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-30T18:53:44Z | - |
dc.date.available | 2020-01-30T18:53:44Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Використання сучасних пробіотиків як іноваційний потенціал для вирішення екологічної безпеки та викликів сталого розвитку / О.С.Цехмістренко, С.І.Цехмістренко , В.С.Бітюцький та ін. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 23-24 квітня 2019. – К.: НУХТ, 2019 . – С. 72-73. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-612-224-0 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3917 | - |
dc.description | Quail live weight, antioxidant enzyme activity, content of uric acid , creatinine, total lipids, protein and calcium in blood serum and quail's liver were investigated under condition of adding a probiotic feed supplement, native and enriched with nanoscale. It was found that the addition of probiotics in the nanoform has a positive effect on both the biochemical parameters and the increase in the live weight of birds. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено живу масу перепелів, активність антиоксидантних ферментів, вміст сечової кислоти, креатиніну, загальних ліпідів, протеїну та кальцію в сироватці крові та печінці перепелів за додавання кормової пробіотичної добавки, нативної та збагаченої наноселеном. Встановлено, що додавання пробіотиків у наноформі має позитивний вплив як на біохімічні показники, так і на приріст живої маси птиці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk_UA |
dc.subject | наноселен | uk_UA |
dc.subject | пробіотики | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантні ферменти | uk_UA |
dc.subject | жива маса | uk_UA |
dc.subject | кров | uk_UA |
dc.subject | перепела | uk_UA |
dc.subject | печінка | uk_UA |
dc.subject | nanoselene | uk_UA |
dc.subject | probiotics | uk_UA |
dc.subject | antioxidant enzymes | uk_UA |
dc.subject | live weight | uk_UA |
dc.subject | blood | uk_UA |
dc.subject | liver | uk_UA |
dc.subject | quails | uk_UA |
dc.title | Використання сучасних пробіотиків як іноваційний потенціал для вирішення екологічної безпеки та викликів сталого розвитку | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of modern probiotics as an innovation potential for addressing environmental security and the challenges of sustainable development | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 504:340.34-021.387 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vykorystannya_suchasnykh_probiotykiv.pdf | 1,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.