Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3766
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБережна, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorBerezhna, Tatiana-
dc.date.accessioned2020-01-23T09:49:42Z-
dc.date.available2020-01-23T09:49:42Z-
dc.date.issued2019-02-15-
dc.identifier.citationБережна Т.І. Аборигени /Т.І.Бережна// Миронівський край №7.2019 с 9uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3766-
dc.descriptionLivestock has always been an integral part of the agrarian culture of Ukrainians. Among their cattle, one of the most honored places was occupied by the author of the local historian researches T.I. Berezhna, who tells about the most common breed of domestic cattle.uk_UA
dc.description.abstractСкотарство завжди було невід’ємною частиною аграрної культури українців. Серед їхньої домашньої худоби одне з найпочесніших місць займав віл. Автор публікації краєзнавець Т.І. Бережна розповідає про найпоширенішу породу вітчизняної ВРХ – українську сіруuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherГазета «Миронівський край»uk_UA
dc.subjectЯрмоuk_UA
dc.subjectтягаuk_UA
dc.subjectчумацтвоuk_UA
dc.subjectпромиселuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectyokeuk_UA
dc.subjectcravinguk_UA
dc.subjectchumtstvouk_UA
dc.subjectfishinguk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.titleАборигениuk_UA
dc.title.alternativeAboriginesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636/908uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aboryheny.pdf131,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.