Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/368
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Андрій Юрійович-
dc.contributor.authorMelnyk, Andriy-
dc.date.accessioned2018-03-23T07:08:28Z-
dc.date.available2018-03-23T07:08:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/368-
dc.descriptionМельник А.Ю. Аналіз і перспективи галузі птахівництва України, поширення та класифікація метаболічних хвороб сільськогосподарської птиці / А.Ю. Мельник // Наук. вісник вет. медицини: Зб. наук. праць. – Біла Церква, 2015. – Вип. 2 (122). – С. 67–74.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведено короткі статистичні дані стану галузі птахівництва України за 2015 і очікувані результати у 2016 році. За роки незалежності виробництво м’яса збільшилося у 2,7 рази, яєць на 21 %, лише за 2015 р. споживання м’яса на душу населення склало 24,5 кг. У 2016 році планується виробити 1,2 млн т м’яса птиці. Експорт складе 190 тис т. За останні 15 років частка птиці у валовому виробництві сільськогосподарських підприємств зросла до 56,9 %. Розглянуто класифікацію та значення ветеринарно-санітарних заходів у ранній діагностиці та профілактиці метаболічних хвороб сільськогосподарської птиці й отриманні біологічно повноцінної продукції від використання сучасних високопродуктивних кросів птиці різного напряму продуктивності. В статье приведены краткие статистические данные состояния отрасли птицеводства Украины в 2015 и ожидаемые результаты в 2016 году. За годы независимости производство мяса увеличилось в 2,7 раза, яиц на 21 %, только 2015 г. Потребление мяса на душу населения составило 24,5 кг. В 2016 году планируется произвести 1,2 млн т мяса птицы. Экспорт составит 190 тыс т. За последние 15 лет доля птицы в валовом производстве сельскохозяйственных предприятий выросла до 56,9 %. Рассмотрена классификация и значение ветеринарно-санитарных мероприятий в ранней диагностике и профилактике метаболических болезней птицы и получении биологически полноценной продукции от использования современных высокопродуктивных кроссов птицы разного направления продуктивности. The article provides short statistical data on the state of the poultry industry in Ukraine for 2015 and expected results in 2016. Over the years of independence, meat production has increased by 2.7 times, eggs by 21%, only by 2015 the consumption of meat per capita was 24.5 kg. In 2016 it is planned to produce 1.2 million tons of poultry meat. Exports will amount to 190 thousand tons. Over the past 15 years, the share of poultry in the gross production of agricultural enterprises has increased to 56.9%. The classification and significance of veterinary and sanitary measures in the early diagnosis and prevention of metabolic diseases of poultry and the acquisition of biologically valuable products from the use of modern high-performance crossbows of poultry of different directions of productivity are considered.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectобмін речовинuk_UA
dc.subjectобмен веществuk_UA
dc.subjectmetabolismuk_UA
dc.subjectметаболічні хворобиuk_UA
dc.subjectметаболические болезниuk_UA
dc.subjectmetabolic diseasesuk_UA
dc.subjectпорушення обміну речовинuk_UA
dc.subjectнарушение обмена веществuk_UA
dc.subjectmetabolic disordersuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectкормлениеuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectцыплята-бройлерыuk_UA
dc.subjectchicken broilersuk_UA
dc.subjectкури-несучкиuk_UA
dc.subjectкуры-несушкиuk_UA
dc.subjectchicken bearingsuk_UA
dc.titleАналіз і перспективи галузі птахівництва України, поширення та класифікація метаболічних хвороб сільськогосподарської птиціuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and prospects of the poultry industry in Ukraine, distribution and classification of metabolic diseases of poultryuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_i_perspektyvy_galuzi_ptahivnyctva_Ukrai'ny.pdf243,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.