Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3686
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляков, Євгеній Валерійович | - |
dc.contributor.author | Beliakov, Yevhen | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-20T10:46:30Z | - |
dc.date.available | 2020-01-20T10:46:30Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Виробництво сирокопчених ковбас: навчальний фільм [Електронний ресурс] / розроб. Є.В. Бєляков; Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету. 2014 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3686 | - |
dc.description | The educational videofilm exposes the theme “Technology of fresh-smoked sausages manufacture”, which is foreseen by the syllabus in the subject “Technology of meat and meat products”. It will give an opportunity to conduct a class more effectively and to acquire the learning material qualitatively. The educational videofilm can be used for students of higher educational institutions, professional vocational schools and in-training courses. | uk_UA |
dc.description.abstract | Навчальний відеофільм розкриває тему "технологія виробництва сирокопчених ковбас", яка передбачена навчальною програмою з дисципліни "Технологія м'яса і м'ясних продуктів". Це дасть можливість ефективніше провести заняття та якісно засвоїти навчальний матеріал. Навчальий відеофільм можна використовувати для студентів вищих навчальних закладів, для учнів профтехучилищ та слухачів курсів підвищення кваліфікації. Він сприяє кращому засвоєнню матеріалу. Тривалість 22 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | beef | uk_UA |
dc.subject | свинина | uk_UA |
dc.subject | pork | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | sausage products | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | technological diagrams | uk_UA |
dc.subject | технологічні схеми | uk_UA |
dc.subject | de-boning | uk_UA |
dc.title | Виробництво сирокопчених ковбас: навчальний фільм | uk_UA |
dc.title.alternative | Production of fresh-smoked sausages: Educational film | uk_UA |
dc.type | Відео | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyrobnyctvo syrokopchenyh kovbas.mpg | 1,08 GB | MPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.