Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3686
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБєляков, Євгеній Валерійович-
dc.contributor.authorBeliakov, Yevhen-
dc.date.accessioned2020-01-20T10:46:30Z-
dc.date.available2020-01-20T10:46:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВиробництво сирокопчених ковбас: навчальний фільм [Електронний ресурс] / розроб. Є.В. Бєляков; Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету. 2014uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3686-
dc.descriptionThe educational videofilm exposes the theme “Technology of fresh-smoked sausages manufacture”, which is foreseen by the syllabus in the subject “Technology of meat and meat products”. It will give an opportunity to conduct a class more effectively and to acquire the learning material qualitatively. The educational videofilm can be used for students of higher educational institutions, professional vocational schools and in-training courses.uk_UA
dc.description.abstractНавчальний відеофільм розкриває тему "технологія виробництва сирокопчених ковбас", яка передбачена навчальною програмою з дисципліни "Технологія м'яса і м'ясних продуктів". Це дасть можливість ефективніше провести заняття та якісно засвоїти навчальний матеріал. Навчальий відеофільм можна використовувати для студентів вищих навчальних закладів, для учнів профтехучилищ та слухачів курсів підвищення кваліфікації. Він сприяє кращому засвоєнню матеріалу. Тривалість 22 хв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТехнолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університетуuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectsausage productsuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjecttechnological diagramsuk_UA
dc.subjectтехнологічні схемиuk_UA
dc.subjectde-boninguk_UA
dc.titleВиробництво сирокопчених ковбас: навчальний фільмuk_UA
dc.title.alternativeProduction of fresh-smoked sausages: Educational filmuk_UA
dc.typeВідеоuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnyctvo syrokopchenyh kovbas.mpg1,08 GBMPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.