Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3487
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.date.accessioned2019-12-24T07:41:46Z-
dc.date.available2019-12-24T07:41:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОснови фахової діяльності: методичні рекомендації з дисципліни до виконання практичних занять для студентів БТФ за напрямом підготовки 6.090102 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / В.С.Бомко, О.А.Кузьменко . – Біла Церква, 2019 . – 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3487-
dc.descriptionMethodical recommendations and workbook are designed to organize practical classes and independent work of students of the first year of the Faculty of Biology and Technology in the field of preparation 204 - technology of production and processing of livestock products and contain up-to-date information on the structure of the university, methods and forms of training, etc.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації та робочий зошит розроблені для організації практичних занять та самостійної роботи студентів першого курсу біолого-технологічного факультету за напрямом підготовки 204 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та містять актуальну інформацію щодо структури університету, методів та форм навчання тощо.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзоотехніяuk_UA
dc.subjectzootechnicsuk_UA
dc.subjectтехнологuk_UA
dc.subjecttechnologistuk_UA
dc.subjectтваринництвоuk_UA
dc.subjectstockbreedinguk_UA
dc.subjectнавчанняuk_UA
dc.subjectstudyuk_UA
dc.titleОснови фахової діяльностіuk_UA
dc.title.alternativeFundamentals of professional activityuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636.084uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovy_fakhovoi_diialn.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.