Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3473
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСпівак, Микола Якович-
dc.contributor.authorSpivak, Mykola-
dc.contributor.authorДемченко, Олександр Анатольович-
dc.contributor.authorDemchenko, Alexander-
dc.contributor.authorЖолобак, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorZholobak, Nadiia-
dc.contributor.authorЩербаков, Олександр Борисович-
dc.contributor.authorShcherbakov, Oleksandr-
dc.contributor.authorЗоценко, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorZotsenko, Volodymyr-
dc.date.accessioned2019-12-23T11:57:36Z-
dc.date.available2019-12-23T11:57:36Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСпосіб підвищення несучості перепелів та курей: пат. 71284: МПК A61K 33/00 / Співак М.П., Демченко О.А., Жолобак Н.М., Щербаков О.Б., Зоценко В.М. - u 2011 15151 заявл. 21.12.2011; опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. – 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3473-
dc.descriptionA method of increasing the lay of quails and chickens by using rare earth compounds, in particular cerium dioxide, characterized in that nanocrystalline cerium dioxide is added to the drinking water of poultry at a dose of 0.1-10.0 millimoles.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб підвищення несучості перепелів та курей шляхом використання сполук рідкоземельних металів, зокрема діоксиду церію, який відрізняється тим, що у питну воду птиці додається нанокристалічний діоксид церію у дозі 0,1-10,0 мілімоль.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectспосіб несучостіuk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectway of layinguk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.subjectchickensuk_UA
dc.titleСпосіб підвищення несучості перепелів та курейuk_UA
dc.title.alternativeA method of increasing the lay of quails and chickensuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc636.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_pidvyshhennja_nesuchosti.pdf161,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.