Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3442
Назва: Анатомія риб
Інші назви: Fish anatomy
Автори: Присяжнюк, Наталія Михайлівна
Prysiazhniuk, Nataliia
Гриневич, Наталія Євгеніївна
Grynevych, Nataliia
Хом’як, Олександр Андрійович
Khomiak, Oleksandr
Михальський, Олег Ральфович
Mikhalskii, Oleg
Ключові слова: самостійна робота;препарування;топографія органів;анатомія;риба;independent work;preparation;organ topography;anatomy;fish
Дата публікації: 2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Анатомія риб: Методичні вказівки для виконання самостійної роботи студентів екологічного факультету зі спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура” / Н.М. Присяжнюк, Н.Є. Гриневич, О.А. Хом’як, О.Р. Михальський. – Біла Церква, 2019. – 15 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення анатомії методом препарування риб виробляє у студентів вміння знаходити окремі органи та їх частини, як при патологічних розтинах риб, що загинули, так і живих риб при проведенні діагностичних та лікувальних маніпуляцій.
Опис: The study of anatomy by the method of fish preparation gives students the ability to find individual organs and their parts, both in pathological autopsies of dead fish and live fish during diagnostic and therapeutic manipulations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3442
УДК: 591.4:597/(075.8)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anatomiia_ryb.pdf392,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.