Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Коледжі, як відокремлені структурні підрозділи
Білоцерківський технолого-економічний коледж
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019-02-18
Якість варених ковбасних виробів з добавкою “Рекорд-75”
Пешук, Людмила Василівна
;
Горбач, Олександр Ярославович
;
Вовк, Лариса Анатоліївна
;
Peshuk, Liudmyla
;
Horbach, Oleksandr
;
Vovk, Larysa
2019-03-06
Efficiency of using the animal protein complex in the technology of cooked sausage
Peshuk, Ludmila
;
Gorbach, Alexander
;
Galenko, Oleg
;
Vovk, Larissa
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Горбач, Олександр Ярославович
;
Галенко, Олег Олександрович
;
Вовк, Лариса Анатоліївна
Перегляд
Автор
2
Вовк, Лариса Анатоліївна
2
Горбач, Олександр Ярославович
1
Galenko, Oleg
1
Gorbach, Alexander
1
Horbach, Oleksandr
1
Peshuk, Liudmyla
1
Peshuk, Ludmila
1
Vovk, Larissa
1
Vovk, Larysa
1
Галенко, Олег Олександрович
.
далі >
Тема
2
protein
2
варена ковбаса
2
сосиски
1
amino acid composition
1
animal proteins
1
cooked sausage
1
cooked sausages
1
frankfurters
1
protein-carbohydrate-mineral addi...
1
protein-carbohydrate-mineral supp...
.
далі >
за датою випуску
2
2019
Тип матеріалу
2
Стаття