Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3083
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВовк, Лариса Анатоліївна-
dc.contributor.authorVovk, Larysa-
dc.date.accessioned2019-12-10T10:55:27Z-
dc.date.available2019-12-10T10:55:27Z-
dc.date.issued2015-12-
dc.identifier.citationВовк Л.А. Сучасний стан харчової промисловості України та перспективи розвитку / Л.А. Вовк // Економіка України:шляхи виходу із кризи: зб. матеріалів Міжвузівської студентської економічної конференції // Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК». – К.: ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», 2015. С. 194-196.uk_UA
dc.identifier.urihttps://library.krok.edu.ua/media/library/category/materiali-konferentsij/conf-krok-2015-12-11_materialy.pdf-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3083-
dc.descriptionThe given article characterizes the state of food industry of Ukraine, highlights the main problems of the branch and shows the priority directions of solving crisis phenomena.uk_UA
dc.description.abstractДана стаття характеризує стан харчової промисловості України, висвітлює основні проблеми галузі та розкриває пріоритетні напрямки вирішення кризових питань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"uk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectадаптаціяuk_UA
dc.subjectadaptationuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectзона вільної торгівліuk_UA
dc.subjectfree trade zoneuk_UA
dc.titleСучасний стан харчової промисловості України та перспективи розвиткуuk_UA
dc.title.alternativeModern state of food industry of Ukraine and perspectives of developmentuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasnyj stan.pdf298,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.