Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2672
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шуст, Олена Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Shust, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-08T13:16:10Z | - |
dc.date.available | 2019-11-08T13:16:10Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Шуст О.А. Соціально-економічні аспекти споживання продуктів тваринного походження населенням України / О.А. Шуст // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2012. - Вип. 9(97). - С.115-120. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2672 | - |
dc.description | The article assesses the functioning of individual farms as a source of food security of the population of Ukraine. Particular attention is paid to the consideration of future development of private farms. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті здійснюється оцінка функціонування особистих селянських господарств як джерела забезпечення продуктами харчування населення України. Особлива увага приділяється розгляду перспектив подальшого розвитку особистих селянських господарств | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | особисті селянські господарства | uk_UA |
dc.subject | private households | uk_UA |
dc.subject | продовольче забезпечення | uk_UA |
dc.subject | food security | uk_UA |
dc.subject | зайнятість | uk_UA |
dc.subject | employment | uk_UA |
dc.title | Соціально-економічні аспекти споживання продуктів тваринного походження населенням України | uk_UA |
dc.title.alternative | Socio-economic aspects of consumption of animal products of Ukraine's population | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 338.43 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
socialno-ekonomichni.pdf | 272,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.