Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2672
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШуст, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorShust, Olena-
dc.date.accessioned2019-11-08T13:16:10Z-
dc.date.available2019-11-08T13:16:10Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationШуст О.А. Соціально-економічні аспекти споживання продуктів тваринного походження населенням України / О.А. Шуст // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2012. - Вип. 9(97). - С.115-120.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2672-
dc.descriptionThe article assesses the functioning of individual farms as a source of food security of the population of Ukraine. Particular attention is paid to the consideration of future development of private farms.uk_UA
dc.description.abstractУ статті здійснюється оцінка функціонування особистих селянських господарств як джерела забезпечення продуктами харчування населення України. Особлива увага приділяється розгляду перспектив подальшого розвитку особистих селянських господарствuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectособисті селянські господарстваuk_UA
dc.subjectprivate householdsuk_UA
dc.subjectпродовольче забезпеченняuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.subjectзайнятістьuk_UA
dc.subjectemploymentuk_UA
dc.titleСоціально-економічні аспекти споживання продуктів тваринного походження населенням Україниuk_UA
dc.title.alternativeSocio-economic aspects of consumption of animal products of Ukraine's populationuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.43uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
socialno-ekonomichni.pdf272,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.