Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2624
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСокольська, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorSokolska, Tetyana-
dc.date.accessioned2019-10-31T11:11:23Z-
dc.date.available2019-10-31T11:11:23Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСокольська Т.В. Світовий досвід та вітчизняна практика виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції / Т. В. Сокольська // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2012. - Вип. 7(93). - С. 49-54.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2624-
dc.descriptionIn the article has been investigated the world experience and socio-economic aspects as well as prospects of production ecologically clean products in Ukraine, established motivative actions for domestic producers of agricultural products in growing such products.uk_UA
dc.description.abstractУ статті досліджено світовий досвід та соціально-економічні аспекти і перспективи виробництва екологічно чистої продукції в Україні, обґрунтовані заходи мотивації вітчизняних агровиробників до вирощування такої продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectекологічно чиста продукціяuk_UA
dc.subjectecologically clean productsuk_UA
dc.subjectорганічне виробництвоuk_UA
dc.subjectorganic productionuk_UA
dc.subjectземельні ресурсиuk_UA
dc.subjectlanded resourcesuk_UA
dc.subjectфермерські господарстваuk_UA
dc.subjectfarmsuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectcertificationuk_UA
dc.titleСвітовий досвід та вітчизняна практика виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.title.alternativeWorld experience and national practice in production of ecologically clean agricultural productsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.434:631.147uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
svitovyj_dosvid.pdf374,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.