Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Леонід Мечиславович-
dc.contributor.authorBogatko, Leonid-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrylipko, Tatyana-
dc.date.accessioned2019-09-23T08:32:43Z-
dc.date.available2019-09-23T08:32:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВимоги щодо запровадження системи простежування у харчовому ланцюгу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Л.М. Богатко та ін. // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. " Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва " ( БНАУ, 27-28 вересня 2018 р.). - Біла Церква, 2018. - С.26-28.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2519-
dc.descriptionThe traceability system in the food chain should provide a set of data and operations to maintain identity information about the food and its products components throughout the food chain of production and consumption. System tracking is a technical tool that helps specific production capacity Foods meet certain goals. Food manufacturers must be aware that food safety depends on other food actors chains. To ensure food safety and accuracy of information on them, it is necessary to ensure system implementation at their production facilities tracking, as well as HACCP systems that will prevent the circulation of dangerous, unsuitable for human consumption and incorrectly labeled food.uk_UA
dc.description.abstractСистема простежування у харчовому ланцюзі повинна забезпечувати сукупність даних і операцій для підтримування ідентифікаційної інформації щодо харчового продукту та його компонентів по всьому харчовому ланцюгу виробництва й споживання. Система простежування є технічним інструментом, що допомагає конкретній потужності з виробництва харчових продуктів відповідати певним цілям. Виробники харчових продуктів повинні усвідомлювати, що безпечність харчових продуктів залежить від інших учасників харчового ланцюга. Для забезпечення безпечності харчових продуктів та достовірності інформації про них, необхідно на потужностях з їх виробництва забезпечувати впровадження системи простежування, як і системи НАССР, що дасть можливість запобігати обігу небезпечних, непридатних до споживання людьми та неправильно маркованих харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectсистема простежуванняuk_UA
dc.subjectсистема НАССРuk_UA
dc.subjectхарчовий ланцюгuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjecttracking systemuk_UA
dc.subjectHACCP systemuk_UA
dc.subjectfood chainuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.titleВимоги щодо запровадження системи простежування у харчовому ланцюгуuk_UA
dc.title.alternativeRequirements for the implementation of a food chain tracking systemuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:633/.664:658.562uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vymogy_shhodo_zaprovadzhennja.pdf348,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.