Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2471
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванова, Любов Степанівна-
dc.contributor.authorIvanova, Lubov-
dc.date.accessioned2019-08-08T07:47:01Z-
dc.date.available2019-08-08T07:47:01Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationІванова Л. С. Виробництва органічної продукції: світовий досвід та вітчизняні реалії / Л. С. Іванова // Агросвіт. – 2015. – №. 18. – С. 30-35.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2471-
dc.descriptionThe article deals with the causes of increasing amounts of organic production in developed countries Ukraine. The main causes of organic farming in the world. The attention is mostly paid to review methods of state regulations used in leading countries to increase the production of main organic products. It was established that the main producers of organic products in developed countries are small agricultural producers. Small and medium enterprises process and pack these products usually near the farms. The main distribution channels of organic products are: traditional supermarket retailers, special grocery stores, markets, online stores, direct sales farms. It was proved that the main factors contributing to the development of organic production in Ukraine are unsatisfied demand in major developed economies, which explains their interest in the development of organic production in our country.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розкривається першопричини нарощення обсягів виробництва органічної продукції в провідних країнах світу та Україні. Зокрема, з'ясовано основні першопричини розвитку органічного землеробства в світі. Основна увага приділялася розгляду методів державного регулювання, які використовуються в провідних країнах світу з метою нарощення обсягів виробництва основних видів органічної продукції. Встановлено, що основним виробником органічної продукції в економічно розвинутих країнах світу є дрібні сільськогосподарські товаровиробники. Переробляють і пакують таку продукцію невеликі та середні підприємства, розташовані, як правило, поблизу відповідних ферм. Встановлено, що основними каналами збуту органічної продукції є: супермаркети традиційних роздрібних мереж, спеціалізовані продуктові магазини, ринки, інтернет-магазини, прямі продажі фермерських господарств. Доведено, що основними чинниками, що сприяють розвитку органічного виробництва в Україні, є незадоволений попит неї у провідних країнах із розвиненою економікою, що пояснює їхню зацікавленість щодо розвитку органічного виробництва в нашій країні. Встановлено, що основним фактором, який негативно впливає на відсутність позитивних тенденцій розвитку органічного землеробства є відсутність дієвої державної підтримки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`uk_UA
dc.subjectорганічне землеробствоuk_UA
dc.subjectorganic farminguk_UA
dc.subjectдержавна підтримкаuk_UA
dc.subjectstate supportuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectmanufacturing and agricultureuk_UA
dc.subjectсільське господарствоuk_UA
dc.titleВиробництва органічної продукції: світовий досвід та вітчизняні реаліїuk_UA
dc.title.alternativeOrganic production: international experience and domestic realitiesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.439:504uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnycztva_organichnoyi.pdf105,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.