Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2362
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГринчук, Юлія Сергіївна-
dc.contributor.authorGrynchuk, Yulia-
dc.date.accessioned2019-07-08T09:05:52Z-
dc.date.available2019-07-08T09:05:52Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГринчук Ю. С. Особливості складу та структури матеріально-технічних ресурсів аграрного виробництва / Ю.С. Гринчук // Інвестиції: практика та досвід.- 2013. - №10. - С. 71-74.uk_UA
dc.identifier.issn2306-6814-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2362-
dc.descriptionThe article reviews the characteristics of structure and inputs of agricultural production. Organizational and economic principles of their formation and reproduction, including on the basis of depreciation policy actors agrarian economy.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто особливості складу та структури матеріально-технічних ресурсів аграрного виробництва. Обгрунтовані економічні засади їх формування та відтворення, у т. ч. на основі амортизаційної політики суб'єктів аграрного господарювання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧорноморський національний університет імені Петра Могили, ТОВ `ДКС Центр`uk_UA
dc.subjectматеріально-технічні ресурсиuk_UA
dc.subjectmaterial and resourcesuk_UA
dc.subjectформуванняuk_UA
dc.subjectformationuk_UA
dc.subjectвідтворенняuk_UA
dc.subjectreproductionuk_UA
dc.subjectорганізаційно-економічні засадиuk_UA
dc.subjectorganizational economical principlesuk_UA
dc.subjectамортизаційна політикаuk_UA
dc.subjectdepreciation policyuk_UA
dc.titleОсобливості складу та структури матеріально-технічних ресурсів аграрного виробництваuk_UA
dc.title.alternativeThe particular of crease and structure material and resources of agrarian productionuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc005.93:338.42uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_skladu.pdf97,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.