Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2320
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безпалий, Іван Федорович | - |
dc.contributor.author | Bezpalyi, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-01T07:43:19Z | - |
dc.date.available | 2019-07-01T07:43:19Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Безпалий І. В. Обгрунтування одержання забрусного меду / І. Ф. Безпалий // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква, 2011. - Вип. 6 (88). - С. 87-90. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2320 | - |
dc.description | Presented characteristics of honey, the maturity of the honey ratio in it and wax caps for centrifugation combs and packing of a commodity output | uk_UA |
dc.description.abstract | Подано характеристику забрусу, зрілість меду та співвідношення в ньому воскових покришок за масою при відкачуванні стільників і фасуванні товарної продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | забрус | uk_UA |
dc.subject | мед | uk_UA |
dc.subject | воскові покришечки | uk_UA |
dc.subject | бджолині сім’ї | uk_UA |
dc.subject | honey | uk_UA |
dc.subject | wax caps | uk_UA |
dc.subject | bee families | uk_UA |
dc.title | Обгрунтування одержання забрусного меду | uk_UA |
dc.title.alternative | Rationale obtain honey | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 638.165 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
obgruntuvanna_zabrus.pdf | 643,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.