Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2320
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезпалий, Іван Федорович-
dc.contributor.authorBezpalyi, Ivan-
dc.date.accessioned2019-07-01T07:43:19Z-
dc.date.available2019-07-01T07:43:19Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБезпалий І. В. Обгрунтування одержання забрусного меду / І. Ф. Безпалий // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква, 2011. - Вип. 6 (88). - С. 87-90.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2320-
dc.descriptionPresented characteristics of honey, the maturity of the honey ratio in it and wax caps for centrifugation combs and packing of a commodity outputuk_UA
dc.description.abstractПодано характеристику забрусу, зрілість меду та співвідношення в ньому воскових покришок за масою при відкачуванні стільників і фасуванні товарної продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзабрусuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectвоскові покришечкиuk_UA
dc.subjectбджолині сім’їuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectwax capsuk_UA
dc.subjectbee familiesuk_UA
dc.titleОбгрунтування одержання забрусного медуuk_UA
dc.title.alternativeRationale obtain honeyuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc638.165uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
obgruntuvanna_zabrus.pdf643,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.