Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBelinska, Svitlana-
dc.contributor.authorMoroz, Olena-
dc.contributor.authorKamienieva, Nataliia-
dc.contributor.authorMoroz, Iryna-
dc.contributor.authorКерко, Valentyna-
dc.contributor.authorБелінська, Світлана Омелянівна-
dc.contributor.authorМороз, Олена Омелянівна-
dc.contributor.authorКамєнєва, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorМороз, Ірина Олегівна-
dc.contributor.authorКепко, Валентина Миколаївна-
dc.date.accessioned2019-06-24T09:06:05Z-
dc.date.available2019-06-24T09:06:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationBelinska S., Moroz O., Kameneva N., Moroz I., Kepko V. (2018). Methodological approaches to the process of forming a quality management system for frozen fruit and vegetable production. Scientific development and achievements: monograph [Text]. LP 22772, 20-22 Wenlock Road, London, N1 7GU, 2018, volume 1, P. 109-120uk_UA
dc.identifier.isbn978-1-9993071-0-3-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2279-
dc.description.abstractThe growing popularity of a healthy lifestyle is accompanied by increase in the diet of the fruit and vegetable production the quality of which is guaranteed by the producer and undergoes minimal changes throughout the life cycle. I he guaranteed quality is a fundamental feature of the products and one of the essential motivations of the potential buyers to their acquisition. The category of food quality is multifaceted. It combines safety, nutritional, biological value, organoleptic, ergonomic properties, compliance with the modern theories and dietary trends and so on. At the time the quality generated during the production process is not stable, since the overwhelming share of food products is a multi-component system in which the physical, chemical, and biochemical processes take place. The result of these processes changes in consumer properties whose depth determines the storage time.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherSciemсeeuk_UA
dc.subjectmanagement systemuk_UA
dc.subjectproduction qualityuk_UA
dc.subjectfrozen productsuk_UA
dc.subjectfruit and vegetable productsuk_UA
dc.subjectсистема управлінняuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectзаморожена продукціяuk_UA
dc.subjectплодоовочева продукціяuk_UA
dc.titleMethodological approaches to the process of forming a quality management system for frozen fruit and vegetable production.uk_UA
dc.title.alternativeМетодологічні підходи до процесу формування системи управління якістю виробництва заморожених фруктів і овочів.uk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.