Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2253
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цехмістренко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Чубар, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Chubar, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-21T09:32:30Z | - |
dc.date.available | 2019-06-21T09:32:30Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Цехмістренко С.І. Використання насіння амаранту в годівлі перепелів / С.І.Цехмістренко ,О.М.Чубар О.М. // Екотрофологія – міст у майбутнє харчування людини:матеріали ІІ Міжнародної наук.-практич. конференції. – Біла Церква, 2007. – С. 20–23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2253 | - |
dc.description | The use of amaranth seeds in quail feeding contributes to increasing the economic efficiency of the industry through improved product quality, increased fertility and fertility of eggs | uk_UA |
dc.description.abstract | Використання насіння амаранту в годівлі перепелів сприяє підвищенню економічної ефективності галузі за рахунок поліпшення якості продукції, підвищення несучості та запліднюваності яєць | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | перепела | uk_UA |
dc.subject | амарант | uk_UA |
dc.subject | вітамін Е | uk_UA |
dc.subject | каротин | uk_UA |
dc.subject | quail | uk_UA |
dc.subject | amaranth | uk_UA |
dc.subject | vitamin E | uk_UA |
dc.subject | carotene | uk_UA |
dc.title | Використання насіння амаранту в годівлі перепелів | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of amaranth seeds for quail feeding | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 598.261.7:636.084.4:582.661.21 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vykorystannia_nasinnia.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.