Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2103
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорченко, Максим Миколайович-
dc.contributor.authorFedorchenko, Maksym-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorФедорченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorFedorchenko, Andrey-
dc.date.accessioned2019-05-30T13:28:27Z-
dc.date.available2019-05-30T13:28:27Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСпосіб визначення пероксидного числа жиру кролів: патент на корисну модель № 118369, МПК GO1№33/12 (2006,1) / М.М. Федорченко,Н.М. Богатко,С.І. Цехмістренко,А.М.Федорченко .- заявл. 27.12.2016, опублік. 10.08.2017; бюл. №15 .- 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2103-
dc.descriptionA method for determining the peroxide number of rabbits fat, what is different with using for the test sample of internal fat. That internal fat is melted in a water bath at a temperature of 1000C in the course of 4.0-5.0 min. in the amount of 0.20-0.25 g treated with a mixture of acetic icy acid, chloroform in the amount of 10.0-10.5 cm3 and in the ratio 1: 1 in the presence of 0.5-0.6 cm3 of saturated solution of potassium iodide in the amount of 0.5-0.6 with a mass concentration of 50% and in further titration of iodine that stands out in a dark place for 3-4 minutes. in the presence of an indicator of a solution of starch in the amount of 0.6-0.8 cm3 with a mass fraction of 1% added to 25.0-26.0 cm3 of distilled water, a solution of sodium thiosulfate with a mass concentration of 0.01 mm / dm to decrease the blue color and deduction of peroxide number of rabbits fat in% iodine according to the given formula.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб визначення пероксидного числа жиру кролів, який відрізняється тим, що використовують досліджувану пробу внутрішнього жиру, витопленого на водяній бані за температури 1000С у продовж 4.0-5.0 хв. у кількості 0.20-0.25 г, що обробляють сумішшю оцтової крижаної кислоти і хлороформу у кількості 10.0-10.5см3 та у співвідношенні 1:1 в присутності 0.5-0.6 см3 насиченого розчину калію йодиду у кількості 0.5-.0.6 з масовою концентрацією 50 % і в подальшому титруванні йоду, що виділиться у темному місці упродовж 3-4 хв. у присутності індикатора розчину крохмалю у кількості 0.6-0.8 см3 з масовою часткою 1%, що додається до 25.0-26.0 см3 дистильованої води, розчином натрію тіосульфату з масовою концентрацією 0,01моль/дм до зниження блакитного забарвлення та вирахуванням пероксидного числа жиру кролів у % йоду за заданою формулою. Способ определения перекисного числа жира кроликов, который отличается тем, что используют исследуемую пробу внутреннего жира, вытопленного на водяной бане при температуре 1000С в течение 4.0-5.0 мин. в количестве 0.20-0.25 г, что обрабатывают смесью уксусной ледяной кислоты и хлороформа в количестве 10.0-10.5см3 и в соотношении 1: 1 в присутствии 0.5-0.6 см3 насыщенного раствора калия йодида в количестве 0.5-.0.6 с массовой концентрацией 50% и в дальнейшем титровании йода, выделится в темном месте в течение 3-4 мин. в присутствии индикатора раствора крахмала в количестве 0.6-0.8 см3 с массовой долей 1%, прилагаемой к 25.0-26.0 см3 дистиллированной воды, раствором натрия тиосульфата с массовой концентрацией 0,01 моль / дм к снижению голубой окраски и вычетом перекисного числа жира кроликов в% йода по заданной формуле.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкроліuk_UA
dc.subjectжирuk_UA
dc.subjectпероксидне числоuk_UA
dc.subjectrabbitsuk_UA
dc.subjectfatuk_UA
dc.subjectacid numberuk_UA
dc.subjectкроликиuk_UA
dc.subjectперекисное числоuk_UA
dc.titleСпосіб визначення пероксидного числа жиру кролівuk_UA
dc.title.alternativeA method for determining the peroxid number of rabbits fauk_UA
dc.title.alternativeСпособ определения перекисного числа жира кроликовuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc636.92:612.015uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib_vyznach_peroksyd.pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.