Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1981
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горчанок, Анна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Horchanok, Anna | - |
dc.contributor.author | Кузьменко, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-10T19:18:25Z | - |
dc.date.available | 2019-03-10T19:18:25Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Горчанок А.В.Біологічна доступність мікроелементів з різних сполук в організмі корів та їх вплив на перетравність / А.В.Горчанок, О.А.Кузьменко //Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції: Збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції 20-22 березня 2018 р. – Кам’янець-Подільський, 2018. – С. 211-217 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 978-617-692-464-7 (повне видання) | - |
dc.identifier.issn | 978-617-692-465-4 (частина 1) | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1981 | - |
dc.description | Research has established a high bioavailability of trace elements in the body of cows, depending on the forms and sources of intake. At various doses of manganese, copper and zinc in inorganic and organic forms, as sources of microelements for Holstein cows, there are changes in the digestibility of nutrients and their assimilation. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дослідженнями встановлена висока біологічна доступність мікроелементів до організму корів залежно від форм і джерел надходження. За різних доз Мангану, Купруму і Цинку в неорганічній та органічній формах, як джерел мікроелементів для голштинських корів змінюється перетравність поживних речовин та їх засвоєння. Исследованиями установлена высокая биодоступность микроэлементов в организм коров в зависимости от форм и источников поступления. При различных дозах марганца, меди и цинка в неорганической и органической формах, как источников микроэлементов для голштинской коров есть изменения в переваримости питательных веществ и их усвоении | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | перетравність | uk_UA |
dc.subject | сирий протеїн | uk_UA |
dc.subject | сирий жир | uk_UA |
dc.subject | клітковина | uk_UA |
dc.subject | мінеральні речовини | uk_UA |
dc.subject | crude protein | uk_UA |
dc.subject | digestibility | uk_UA |
dc.subject | crude fat | uk_UA |
dc.subject | fiber | uk_UA |
dc.subject | minerals | uk_UA |
dc.subject | переваримость | uk_UA |
dc.subject | сырой протеин | uk_UA |
dc.subject | сырой жир | uk_UA |
dc.subject | клетчатка | uk_UA |
dc.subject | минеральные вещества | uk_UA |
dc.title | Біологічна доступність мікроелементів з різних сполук в організмі корів та їх вплив на перетравність | uk_UA |
dc.title.alternative | Bioavailability of microelements from different compounds in the body of cows and their effect on digestibility | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2.087.72 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biolohichna_dostupnist.pdf | 201,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.