Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1981
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорчанок, Анна Володимирівна-
dc.contributor.authorHorchanok, Anna-
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.date.accessioned2019-03-10T19:18:25Z-
dc.date.available2019-03-10T19:18:25Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГорчанок А.В.Біологічна доступність мікроелементів з різних сполук в організмі корів та їх вплив на перетравність / А.В.Горчанок, О.А.Кузьменко //Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції: Збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції 20-22 березня 2018 р. – Кам’янець-Подільський, 2018. – С. 211-217uk_UA
dc.identifier.issn978-617-692-464-7 (повне видання)-
dc.identifier.issn978-617-692-465-4 (частина 1)-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1981-
dc.descriptionResearch has established a high bioavailability of trace elements in the body of cows, depending on the forms and sources of intake. At various doses of manganese, copper and zinc in inorganic and organic forms, as sources of microelements for Holstein cows, there are changes in the digestibility of nutrients and their assimilation.uk_UA
dc.description.abstractДослідженнями встановлена висока біологічна доступність мікроелементів до організму корів залежно від форм і джерел надходження. За різних доз Мангану, Купруму і Цинку в неорганічній та органічній формах, як джерел мікроелементів для голштинських корів змінюється перетравність поживних речовин та їх засвоєння. Исследованиями установлена высокая биодоступность микроэлементов в организм коров в зависимости от форм и источников поступления. При различных дозах марганца, меди и цинка в неорганической и органической формах, как источников микроэлементов для голштинской коров есть изменения в переваримости питательных веществ и их усвоенииuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectперетравністьuk_UA
dc.subjectсирий протеїнuk_UA
dc.subjectсирий жирuk_UA
dc.subjectклітковинаuk_UA
dc.subjectмінеральні речовиниuk_UA
dc.subjectcrude proteinuk_UA
dc.subjectdigestibilityuk_UA
dc.subjectcrude fatuk_UA
dc.subjectfiberuk_UA
dc.subjectmineralsuk_UA
dc.subjectпереваримостьuk_UA
dc.subjectсырой протеинuk_UA
dc.subjectсырой жирuk_UA
dc.subjectклетчаткаuk_UA
dc.subjectминеральные веществаuk_UA
dc.titleБіологічна доступність мікроелементів з різних сполук в організмі корів та їх вплив на перетравністьuk_UA
dc.title.alternativeBioavailability of microelements from different compounds in the body of cows and their effect on digestibilityuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.2.087.72uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biolohichna_dostupnist.pdf201,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.