Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1812
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельниченко, Олена Петрівна | - |
dc.contributor.author | Melnychenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-08T17:14:27Z | - |
dc.date.available | 2019-01-08T17:14:27Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мельниченко О.П. Антиоксидантні властивості коротиноїдів та аскорбінової кислоти в ембріогенезі птиці / О.П. Мельниченко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Сер. Біологічні науки. - Львів, 2010. - Том 12, № 3(45). - Ч. 2. - С. 115-120. | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1812 | - |
dc.description | Differences in the activity of carotenoids and ascorbic acid in tissues (liver, heart, brain, yolk sac membrane and residual yolk) of quails and chickens during embryonic development were determined. A higher level of carotenoids and vitamin C was found in quail embryo tissues as compared to embryos of chickens. | uk_UA |
dc.description.abstract | Встановлено відмінності активності каротиноїдів та аскорбінової кислоти в тканинах (печінка, серце, мозок, мембрана жовткового мішка та залишковий жовток) перепелів та курей протягом ембріонального розвитку. Виявлено більш високий рівень каротиноїдів та вітаміну С в тканинах ембріонів перепелів порівняно з ембріонами курей. Різниця активності розглянутих антиоксидантів у тканинах ембріонів птиці видів, що досліджувалися, достовірна в певні періоди ембріонального розвитку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів, ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантна система | uk_UA |
dc.subject | antioxidant system | uk_UA |
dc.subject | каротиноїди | uk_UA |
dc.subject | carotenoids | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | ascorbic acid | uk_UA |
dc.subject | кури | uk_UA |
dc.subject | chicken | uk_UA |
dc.subject | перепели | uk_UA |
dc.subject | quail | uk_UA |
dc.title | Антиоксидантні властивості коротиноїдів та аскорбінової кислоти в ембріогенезі птиці | uk_UA |
dc.title.alternative | Antioxidant properties of shortinoids and ascorbic acid in embryogenesis of poultry | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК 636.5. 084.087.8:591.465.12 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
antyoksydantni_vlastyvosti.pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.