Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1812
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельниченко, Олена Петрівна-
dc.contributor.authorMelnychenko, Olena-
dc.date.accessioned2019-01-08T17:14:27Z-
dc.date.available2019-01-08T17:14:27Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМельниченко О.П. Антиоксидантні властивості коротиноїдів та аскорбінової кислоти в ембріогенезі птиці / О.П. Мельниченко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Сер. Біологічні науки. - Львів, 2010. - Том 12, № 3(45). - Ч. 2. - С. 115-120.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1812-
dc.descriptionDifferences in the activity of carotenoids and ascorbic acid in tissues (liver, heart, brain, yolk sac membrane and residual yolk) of quails and chickens during embryonic development were determined. A higher level of carotenoids and vitamin C was found in quail embryo tissues as compared to embryos of chickens.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено відмінності активності каротиноїдів та аскорбінової кислоти в тканинах (печінка, серце, мозок, мембрана жовткового мішка та залишковий жовток) перепелів та курей протягом ембріонального розвитку. Виявлено більш високий рівень каротиноїдів та вітаміну С в тканинах ембріонів перепелів порівняно з ембріонами курей. Різниця активності розглянутих антиоксидантів у тканинах ембріонів птиці видів, що досліджувалися, достовірна в певні періоди ембріонального розвитку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвів, ЛНУВМБ імені С.З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectантиоксидантна системаuk_UA
dc.subjectantioxidant systemuk_UA
dc.subjectкаротиноїдиuk_UA
dc.subjectcarotenoidsuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectchickenuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.titleАнтиоксидантні властивості коротиноїдів та аскорбінової кислоти в ембріогенезі птиціuk_UA
dc.title.alternativeAntioxidant properties of shortinoids and ascorbic acid in embryogenesis of poultryuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 636.5. 084.087.8:591.465.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
antyoksydantni_vlastyvosti.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.