Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1730
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДяченко, Леонід Сидорович-
dc.contributor.authorDyachenko, Leonid-
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.contributor.authorСивик, Тетяна Леонідівна-
dc.contributor.authorSyvyk, Tetyana-
dc.date.accessioned2018-12-17T13:21:21Z-
dc.date.available2018-12-17T13:21:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДяченко Л.С. Основи технології комбікормового виробництва: навч. посібник / Л.С.Дяченко, В.С.Бомко, Т.Л.Сивик .- Біла Церква, 2015 .- 306 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1730-
dc.descriptionIn the manualbriefly presented the history of development production of mixed fodders for animals in Ukraine, classification and methodology of development of recipes of compound feedsandproteinaceous-vitamin-mineral supplements for animals.In the book includes the general characteristic of components of the mixed fodder of plant, animal and mineral origin, products of chemical and mikrobialny synthesis, fodder waste of various productions, features of their preservation and preparation for inclusion in the recipe of mixed fodders (crushing, damp and thermal treatment, extruding, expansion etc.), stages and separate technological production lines of compound feeds; methods of inclusion of melyasa, fodder fat and urea are also described.In the book the production technology of proteinaceous-vitamin-mineral supplements and premixes described methods of quality control of raw materials and mixed fodders. The manual was prepared for students of educational and qualification level the bachelor, the specialist, the master of zooengineering profile in the specialty 6.09010201, 7. 09010201, 8.09010201 – the production technology and processings of livestock productionuk_UA
dc.description.abstractУ навчальному посібнику наведено коротку історію розвитку комбікормової промисловості в Україні, класифікацію і методологію розробки рецептів комбікормів, білково-вітамінно-мінеральних добавок і преміксів, загальну характеристику сировинних компонентів рослинного, тваринного і мінерального походження, продуктів хімічного і мікробіального синтезу та кормових відходів різних виробництв, особливості їх зберігання і підготовки до уведення в комбікорми (подрібнення, волого-теплова обробка, екструдування, експандування тощо).Відзначено етапи і окремі технологічні лінії виробництва комбікормів та уведення в них меляси, кормового жиру і карбаміду, розкрито технологію виробництва білково-вітамінно-мінеральних добавок і преміксів та методи контролю якості сировини і комбікормів. Навчальний посібник передбачений для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» зооінженерного профілю за спеціальностями: 6.09010201, 7.09010201 і 8.09010201– технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. B учебном пособии приведена история развития комбикормовой промышленности в Украине, классификация и методология разработки рецептов комбикормов, белково-витаминно-минеральных добавок и премиксов, общая характеристика сырьевых компонентов растительного, животного и минерального происхождения, продуктов химического и микробиального синтеза и кормовых отходов различных производств, особенности их хранения и подготовки к вводу в комбикорма (измельчение, влажно-тепловая обработка, экструдирование, экспандирование т.д.) .Определены этапы и отдельные технологические линии производства комбикормов и ввод в них патоки, кормового жира и карбамида, раскрыто технологию производства белково-витаминно-минеральных добавок и премиксов и методы контроля качества сырья и комбикормов. Учебное пособие предназначено для студентов образовательно-квалификационных уровней «бакалавр», «специалист», «магистр» зооинженерного профиля по специальностям: 6.09010201, 7.09010201 и 8.09010201- технология производства и переработки продукции животноводстваuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectкомбікормове виробництвоuk_UA
dc.subjectмінеральні добавкиuk_UA
dc.subjectвітамінні добавкиuk_UA
dc.subjectферментні препаратиuk_UA
dc.subjectкормові антибіотикиuk_UA
dc.subjectенергетичні добавкиuk_UA
dc.subjectmixed fodderuk_UA
dc.subjectmixed fodder productionuk_UA
dc.subjectmineral additivesuk_UA
dc.subjectvitamin supplementsuk_UA
dc.subjectenzyme preparationsuk_UA
dc.subjectfodder antibioticsuk_UA
dc.subjectenergy additivesuk_UA
dc.subjectкомбикормuk_UA
dc.subjectкомбикормовое производствоuk_UA
dc.subjectминеральные добавкиuk_UA
dc.subjectвитаминные добавкиuk_UA
dc.subjectферментные препаратыuk_UA
dc.subjectкормовые антибиотикиuk_UA
dc.subjectэнергетические добавкиuk_UA
dc.titleОснови технології комбікормового виробництваuk_UA
dc.title.alternativeBases of production of сompound feeduk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc636.085.55(075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovy_tekhnolohii_kombikorm.pdf5,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.