Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1611
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабенко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorBabenko, Olena-
dc.contributor.authorОлешко, Валентина Петрівна-
dc.contributor.authorOleshko, Valentina-
dc.contributor.authorАфанасенко, Володимир Юрійович-
dc.contributor.authorАfanasenko, Volodymyr-
dc.date.accessioned2018-11-23T09:23:59Z-
dc.date.available2018-11-23T09:23:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБабенко О.І. Породні особливості успадкування племінної цінності за масовою часткою жиру в молоці корів молочних порід / О.І. Бабенко, В.Ю. Афанасенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць. – Біла Церква: БНАУ, 2015. – Вип. 2 (120). – С.182–185uk_UA
dc.identifier.issn2310-9289-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1611-
dc.descriptionThe results of researches are resulted in relation to the features of forms of inheritance of pedigree value of cows of golshtinskoy and Ukrainian black-and-white milk breeds after mass part of fat in milk, depending on the size of pedigree value of paternal individuals. It is set that by the basic form of inheritance of pedigree value after mass part of fat in milk intermediate part of which is 52,6–70,7 %.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати досліджень щодо особливостей форм успадкування племінної цінності корів голштинської та української чорно-рябої молочної порід за масовою часткою жиру в молоці, залежно від величини племінної цінності батьківських особин. Встановлено, що основною формою успадкування племінної цінності за масовою часткою жиру в молоці є проміжна, частка якої становить 52,6–70,7 %. Приведены результаты исследований относительно особенностей форм наследования племенной ценности коров голштинской и украинской черно-рябой молочной пород за массовой частью жира в молоке, в зависимости от величины племенной ценности родительских особей. Установлено, что основной формой наследования племенной ценности за массовой частью жира в молоке промежуточная, часть которой составляет 52,6–70,7 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectукраїнська чорно-ряба молочна породаuk_UA
dc.subjectголштинська породаuk_UA
dc.subjectплемінна цінністьuk_UA
dc.subjectмасова частка жируuk_UA
dc.subjectblack-and-white suckling breeduk_UA
dc.subjectgolshtinska breeduk_UA
dc.subjectpedigree valueuk_UA
dc.subjectmass part of fatuk_UA
dc.subjectукраинская черно-рябая молочная породаuk_UA
dc.subjectголштинска породаuk_UA
dc.subjectплеменная ценностьuk_UA
dc.subjectмассовая часть жираuk_UA
dc.titleПородні особливості успадкування племінної цінності за масовою часткою жиру в молоці корів молочних порідuk_UA
dc.title.alternativeBreed features of inheritance of pedigree value of mass part of fat in milk of dairy cowsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 06:636uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Porodni_ osoblyvo.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.