Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1611
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабенко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Babenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Олешко, Валентина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Oleshko, Valentina | - |
dc.contributor.author | Афанасенко, Володимир Юрійович | - |
dc.contributor.author | Аfanasenko, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-23T09:23:59Z | - |
dc.date.available | 2018-11-23T09:23:59Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Бабенко О.І. Породні особливості успадкування племінної цінності за масовою часткою жиру в молоці корів молочних порід / О.І. Бабенко, В.Ю. Афанасенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць. – Біла Церква: БНАУ, 2015. – Вип. 2 (120). – С.182–185 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2310-9289 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1611 | - |
dc.description | The results of researches are resulted in relation to the features of forms of inheritance of pedigree value of cows of golshtinskoy and Ukrainian black-and-white milk breeds after mass part of fat in milk, depending on the size of pedigree value of paternal individuals. It is set that by the basic form of inheritance of pedigree value after mass part of fat in milk intermediate part of which is 52,6–70,7 %. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень щодо особливостей форм успадкування племінної цінності корів голштинської та української чорно-рябої молочної порід за масовою часткою жиру в молоці, залежно від величини племінної цінності батьківських особин. Встановлено, що основною формою успадкування племінної цінності за масовою часткою жиру в молоці є проміжна, частка якої становить 52,6–70,7 %. Приведены результаты исследований относительно особенностей форм наследования племенной ценности коров голштинской и украинской черно-рябой молочной пород за массовой частью жира в молоке, в зависимости от величины племенной ценности родительских особей. Установлено, что основной формой наследования племенной ценности за массовой частью жира в молоке промежуточная, часть которой составляет 52,6–70,7 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | українська чорно-ряба молочна порода | uk_UA |
dc.subject | голштинська порода | uk_UA |
dc.subject | племінна цінність | uk_UA |
dc.subject | масова частка жиру | uk_UA |
dc.subject | black-and-white suckling breed | uk_UA |
dc.subject | golshtinska breed | uk_UA |
dc.subject | pedigree value | uk_UA |
dc.subject | mass part of fat | uk_UA |
dc.subject | украинская черно-рябая молочная порода | uk_UA |
dc.subject | голштинска порода | uk_UA |
dc.subject | племенная ценность | uk_UA |
dc.subject | массовая часть жира | uk_UA |
dc.title | Породні особливості успадкування племінної цінності за масовою часткою жиру в молоці корів молочних порід | uk_UA |
dc.title.alternative | Breed features of inheritance of pedigree value of mass part of fat in milk of dairy cows | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК 06:636 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Porodni_ osoblyvo.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.