Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1600
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorGavrik, Olesya-
dc.contributor.authorГаврик, Олеся Юріївна-
dc.contributor.authorHomyak, Natalia-
dc.contributor.authorХомяк, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2018-11-21T08:44:16Z-
dc.date.available2018-11-21T08:44:16Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationGavrik O. Substantiation of Competitive Strategies for the Development of Poultry Industry in Ukraine / O. Gavrik, N. Homyak // International Scientific Days 2018. “Towards Productive, Sustainable and Resilient Global Agriculture and Food Systems.” Conference Proceedings, May 16-17, 2018 Nitra, Slovak Republic. – Nitra, 2018. – Р. 766-778.uk_UA
dc.identifier.isbn978-80-7598-180-6 (pdf)-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1600-
dc.description.abstractThe purpose of the article is to determine the intensity of competition on the eggs and egg products market, to systematize consumer requirements for egg products, to justify strategies for the formation and strengthening of the competitive advantages of products in the domestic and foreign marketsuk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherSlovak University of Agriculture in Nitrauk_UA
dc.subjectcompetitive strategyuk_UA
dc.subjectконкурентна стратегіяuk_UA
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectindustrial poultry farminguk_UA
dc.subjectпромислове птахівництвоuk_UA
dc.subjectegg productsuk_UA
dc.subjectяєчні продуктиuk_UA
dc.subjectmarketing toolsuk_UA
dc.subjectмаркетингові інструментиuk_UA
dc.titleSubstantiation of Competitive Strategies for the Development of Poultry Industry in Ukraineuk_UA
dc.title.alternativeОбґрунтування конкурентних стратегій розвитку птахівництва в Україніuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
substantiation_of_competitive.pdf361,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.