Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1546
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фесенко, Василь Федорович | - |
dc.contributor.author | Fesenko, Vasily | - |
dc.contributor.author | Качан, Анатолій Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Kachan, Anatolіі | - |
dc.contributor.author | Кузьменко, Петро Іванович | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Peter | - |
dc.contributor.author | Бесулін, Віктор Іванович | - |
dc.contributor.author | Besulin, Viktor | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-14T07:53:35Z | - |
dc.date.available | 2018-11-14T07:53:35Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Свинарство та технологія виробництва свинини: метод. вказівки для забезпечення самост. роб. студентів з модуля « Технологія виробництва свинини на промисловій основі» / Укл.: В.Ф.Фесенко. А.Д.Качан, П.І.Кузьменко, В.І.Бесулін .- Біла Церква: БНАУ, 2004 .- 15 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1546 | - |
dc.description | In the methodical instructions are presented calculations of the main technological parameters of the work of the pig complex with the complete turnover of the herd. These include the length of time of retention and fattening of young animals, calculation of the main technological parameters of the complex for the project task. | uk_UA |
dc.description.abstract | В методичних вказівках представлені розрахунки основних технологічних параметрів роботи свинарського комплексу із закінченим оборотом стада. Вони включають тривалість часу утримання і відгодівлі молодняку, розрахунок основних технологічних параметрів комплексу за проектним завданням. В методических указаниях представлены расчеты основных технологических параметров работы свиноводческого комплекса с законченным оборотом стада. Они включают продолжительность времени содержания и откорма молодняка, расчет основных технологических параметров комплекса по проектному заданию | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва свинини | uk_UA |
dc.subject | ритм виробництва | uk_UA |
dc.subject | свиноматки | uk_UA |
dc.subject | молодняк на дорощуванні та відгодівлі | uk_UA |
dc.subject | pork production technology | uk_UA |
dc.subject | rhythm of production | uk_UA |
dc.subject | sows | uk_UA |
dc.subject | young animals on picking and fattening | uk_UA |
dc.subject | технология производства свинины | uk_UA |
dc.subject | ритм производства | uk_UA |
dc.subject | молодняк на доращивании и откорме | uk_UA |
dc.title | Свинарство та технологія виробництва свинини | uk_UA |
dc.title.alternative | Pig production and pork production technology | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4.033(07) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Svynarstvo_ta_tekhnol.pdf | 432,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.