Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1546
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФесенко, Василь Федорович-
dc.contributor.authorFesenko, Vasily-
dc.contributor.authorКачан, Анатолій Дмитрович-
dc.contributor.authorKachan, Anatolіі-
dc.contributor.authorКузьменко, Петро Іванович-
dc.contributor.authorKuzmenko, Peter-
dc.contributor.authorБесулін, Віктор Іванович-
dc.contributor.authorBesulin, Viktor-
dc.date.accessioned2018-11-14T07:53:35Z-
dc.date.available2018-11-14T07:53:35Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationСвинарство та технологія виробництва свинини: метод. вказівки для забезпечення самост. роб. студентів з модуля « Технологія виробництва свинини на промисловій основі» / Укл.: В.Ф.Фесенко. А.Д.Качан, П.І.Кузьменко, В.І.Бесулін .- Біла Церква: БНАУ, 2004 .- 15 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1546-
dc.descriptionIn the methodical instructions are presented calculations of the main technological parameters of the work of the pig complex with the complete turnover of the herd. These include the length of time of retention and fattening of young animals, calculation of the main technological parameters of the complex for the project task.uk_UA
dc.description.abstractВ методичних вказівках представлені розрахунки основних технологічних параметрів роботи свинарського комплексу із закінченим оборотом стада. Вони включають тривалість часу утримання і відгодівлі молодняку, розрахунок основних технологічних параметрів комплексу за проектним завданням. В методических указаниях представлены расчеты основных технологических параметров работы свиноводческого комплекса с законченным оборотом стада. Они включают продолжительность времени содержания и откорма молодняка, расчет основных технологических параметров комплекса по проектному заданиюuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва свининиuk_UA
dc.subjectритм виробництваuk_UA
dc.subjectсвиноматкиuk_UA
dc.subjectмолодняк на дорощуванні та відгодівліuk_UA
dc.subjectpork production technologyuk_UA
dc.subjectrhythm of productionuk_UA
dc.subjectsowsuk_UA
dc.subjectyoung animals on picking and fatteninguk_UA
dc.subjectтехнология производства свининыuk_UA
dc.subjectритм производстваuk_UA
dc.subjectмолодняк на доращивании и откормеuk_UA
dc.titleСвинарство та технологія виробництва свининиuk_UA
dc.title.alternativePig production and pork production technologyuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636.4.033(07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Svynarstvo_ta_tekhnol.pdf432,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.