Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1537
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShust, Olena-
dc.contributor.authorШуст, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2018-11-13T11:10:38Z-
dc.date.available2018-11-13T11:10:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationShust O. Features of Consumer Behavior in the Market of Meat Cattle Breeding in Ukraine / O. Shust // International Scientific Days 2018. “Towards Productive, Sustainable and Resilient Global Agriculture and Food Systems.” Conference Proceedings, May 16-17, 2018 Nitra, Slovak Republic. – Nitra, 2018. – Р. 683-696.uk_UA
dc.identifier.isbn978-80-7598-180-6 (pdf)-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1537-
dc.description.abstractIn the balance of meat of Ukraine, beef and veal, which can not be replaced, are the most important place, because each of these types of meat has specific taste properties, amino acid composition and nutritional value. However, a sharp decline in the volume of production of meat products of cattle breeding during the years of market transformations has led to a significant reduction in the consumption of beef and veal by the population against the backdrop of a decrease in the supply of domestic meat and a significant increase in its import supplies in frozen form. Consumer demand for beef and veal is due to economic, socio-demographic and specific factors. Economic and socio-demographic factors influence the consumer demand for meat products, similar to those inherent in the demand for consumer goods.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherSlovak University of Agriculture in Nitrauk_UA
dc.subjectbeef and veal marketuk_UA
dc.subjectpинок яловичини та телятиниuk_UA
dc.subjecthousehold incomeuk_UA
dc.subjectдоходи домашніх господарствuk_UA
dc.subjectconsumer behavioruk_UA
dc.subjectповедінка покупцяuk_UA
dc.subjectdemand elasticityuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.titleFeatures of Consumer Behavior in the Market of Meat Cattle Breeding in Ukraineuk_UA
dc.title.alternativeОсобливості поведінки споживачів на ринку м'ясної худоби в Україніuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
features_of_consumer.pdf310,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.