Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15055
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorМельник, Андрій Юрійович-
dc.contributor.authorMelnyk, Andriy-
dc.date.accessioned2025-11-11T08:00:32Z-
dc.date.available2025-11-11T08:00:32Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСпосіб визначення якості білка яєць харчових фотометричним методом: пат. 159879: МПК G01N 33/08 (2006.01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М., МазурТ.Г., Букалова Н.В., Приліпко Т.М., Мельник А.Ю. - № u 2024 05194 заявл. 04.11.2024; опубл. 16.07.2025, Бюл.№ 29. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15055-
dc.descriptionThe method of determining the quality of egg white by photometric method includes the use of a sample of egg white in the amount of 0.5-1.0 g, which is photometered on a spectrophotometer at a wavelength of 410±0.05 nm with a light blue photofilter in a 10 mm cuvette against distilled water. The optical density of the white is determined: 0.033±0.003 Bel for light olive color, and from 0.056±0.004 to 0.071±0.005 Bel for light white color of the white, depending on the type of egguk_UA
dc.description.abstractСпосіб визначення якості білка яєць харчових фотометричним методом, який відрізняється тим, що використовують зразок білка яйця харчового у кількості 0,5-1,0 г, який фотометрують на спектрофотометрі за довжини хвилі 410±0,05 нм при світло-блакитному фотофільтрі у кюветі ємністю 10 мм проти дистильованої води, і визначають оптичну густину білка: 0,033±0,003 Бел за світло-оливкового кольору, та від 0,056±0,004 до 0,071±0,005 Бел за світло-білого кольору білка, залежно від виду яєць харчових.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбілок яйцяuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectфотометричний методuk_UA
dc.subjectспектрофотометрuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectegg whiteuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectphotometric methoduk_UA
dc.subjectspectrophotometeruk_UA
dc.titleСпосіб визначення якості білка яєць харчових фотометричним методомuk_UA
dc.title.alternativeMethod for determining the quality of egg protein by photometric methoduk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент БІЛОК.pdf1,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.