Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14736
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерневек, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorBernevek, Mykola-
dc.date.accessioned2025-09-29T10:22:40Z-
dc.date.available2025-09-29T10:22:40Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationБерневек М. М. Зміна урожайності і якості зерна пшениці озимої м’якої в сівозміні кафедри технологій у рослинництві та захисту рослин БНАУ: кваліфікаційна робота магістра. наук. керівник Т.В. Панченко. - Біла Церква: БНАУ, 2024. - 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14736-
dc.descriptionIn the conditions of crop rotation of the Department of Plant Production and Plant Protection Technologies on the experimental field of the Scientific and Production Center of the BNAU, winter wheat varieties Polisska 90, Kryzhynka, Perlyna Lisostepu and Podolyanka were studied.uk_UA
dc.description.abstractв умовах сівозміни кафедри технологій у рослинництві та захисту рослин па дослідному полі науково-виробничого центру БНАУ досліджено сорти пшениці озимої Поліська 90, Крижинка, Перлина лісостепу та Подолянкаuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпшениця озима м’яка, елементи структури урожайності, урожайність, показники якості зернаuk_UA
dc.subjectsoft winter wheat, yield structure elements, yield, grain quality indicatorsuk_UA
dc.titleЗміна урожайності і якості зерна пшениці озимої м’якої в сівозміні кафедри технологій у рослинництві та захисту рослин БНАУuk_UA
dc.title.alternativeChange in yield and quality of winter soft wheat grain in crop rotation Department of Plant Production and Plant Protection Technologies, BNAUuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc633.11:631.582uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Берневек репозитарій.pdf190,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.