Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14734
Назва: | Порівняльна оцінка строків сівби сортів пшениці озимої в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ |
Інші назви: | Comparative assessment of sowing dates of winter wheat varieties in experimental field conditions NVC BNAU |
Автори: | Козлов, Євгеній Русланович Kozlov, Yevgeny |
Ключові слова: | пшениця озима, рідкі органічні добрива, клейковина, елементи структури урожайності, урожайність, якість насіння;winter wheat, liquid organic fertilizers, gluten, yield structure elements, yield, seed quality |
Дата публікації: | гру-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Козлов Є.Р. Порівняльна оцінка строків сівби сортів пшениці озимої в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ: кваліфікаційна робота магістра / наук. керівник Качан Л.М. - Біла Церква: БНАУ. - 57 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено загальну і продуктивну кущистість, елементи структури урожайності (густоту рослин, продуктивного стеблостою, довжини колосу, кількості колосків, зерен в колосі, масу 1000 зерен і з одного колосу, вміст клейковини в зерні, пружність та розтяжність клейковини, урожайність, економічну ефективність вирощування сортів за різних строків сівби |
Опис: | The general and productive bushiness, elements of the yield structure (plant density, productive stem, spike length, number of spikelets, grains in a spikelet, weight of 1000 grains and from one spikelet, gluten content in grain, elasticity and extensibility of gluten, yield, economic efficiency of growing varieties at different sowing dates) were investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14734 |
УДК: | 633.11:631.51 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Козлов репозитарій.pdf | 210,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.