Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1469
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.date.accessioned2018-11-05T09:27:40Z-
dc.date.available2018-11-05T09:27:40Z-
dc.date.issued2002-10-
dc.identifier.citationШубенко Л.А. Перспективні сорти черешні / Л.А. Шубенко // Новини садівництва. - Умань, 2002. - Вип. 4(38). - С. 21uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1469-
dc.descriptionEarly, middle and late-sorted cherry varieties of Ukrainian selection were studied. Particular attention was paid to large-scale, resistance to cracking, frost resistance and resistance to cocomucosus.uk_UA
dc.description.abstractВивчались ранньо-, середньо- і пізньостиглі сорти черешні української селекції. Особливу увагу було звернено на крупноплідність, стійкість до розтріскування, морозостійкість і стійкість до кокомікозу. Изучались ранне, средне- и позднеспелые сорта черешни украинской селекции. Особое внимание было обращено на крупноплодность, устойчивость к растрескиванию, морозостойкость и устойчивость к коккомикозу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУманська державна аграрна академіяuk_UA
dc.subjectвисота деревuk_UA
dc.subjectвысота деревьевuk_UA
dc.subjectheight of treesuk_UA
dc.subjectкрупноплідністьuk_UA
dc.subjectкрупноплодностьuk_UA
dc.subjectlarge fruituk_UA
dc.subjectстійкість до хворобuk_UA
dc.subjectустойчивость к болезнямuk_UA
dc.subjectresistance to diseaseuk_UA
dc.subjectтранспортабельністьuk_UA
dc.subjectтранспортабельностьuk_UA
dc.subjecttransportabilityuk_UA
dc.subjectщільність м'якотіuk_UA
dc.subjectплотность мякотиuk_UA
dc.subjectdensity of pulpuk_UA
dc.titleПерспективні сорти черешніuk_UA
dc.title.alternativeProspective varieties of cherriesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
perspektyvni_sorty.pdf170,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.