Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14646
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛіповцов, Олександр Віталійович-
dc.contributor.authorLipovtsov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2025-09-19T07:17:20Z-
dc.date.available2025-09-19T07:17:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛіповцов О. В. Аналіз і удосконалення технології сухої суміші для морозива: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник О. П. Гребельник, доцент. - 2024. - 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14646-
dc.descriptionDry dessert mixtures are products of a wide range, having a long shelf life, ease of use On the basis of an analytical review, the expediency of using the dry mixing method for the production of dry dessert mixtures is substantiated. It is proposed to use whey protein concentrate in the amount of 15.0% and inulin in the amount of 2.5% in the composition of the dry ice cream mixture. The product calculation of the production of 1.2 tons of dry ice cream mix was carried out. The requirements for raw materials for this product are analyzed and an incoming raw material control scheme is implemented. The equipment was selected. The equipment and technological scheme of production was drawn up. The improved technology of dry mix for ice cream is substantiated. The main environmental critical points are identified and alternative ways to solve them are proposed. The analysis of economic costs is carried out, the main economic indicators are found. The qualification work contains 49 pages, 11 tables, 4 figures, a list of references of 40 titles.uk_UA
dc.description.abstractСухі десертні суміші – вироби широкого асортименту, що мають тривалий термін зберігання, зручність використання На основі аналітичного огляду обґрунтовано доцільність застосування способу сухого змішування для виробництва сухих десертних сумішей. Запропоновано використати у складі сухої суміші для морозива концентрат сироваткових білків у кількості 15,0% та інулін у кількості 2,5 % Проведено продуктовий розрахунок виробництва 1,2 т сухої суміші для морозива. Проаналізовано вимоги до сировини для даного виробу та здійснено схему вхідного контролю сировини Проведено підбір обладнання. Складено апаратурно-технологічну схему виробництва. Обґрунтовано удосконалену технологію сухої суміші для морозива. Визначено основні екологічні критичні точки та запропоновано альтернативні шляхи їх вирішення. Проведено аналіз економічних витрат, знайдено основні економічні показники. Кваліфікаційна робота містить 49 сторінок, 11 таблиць, 4 рисунки, список використаних джерел із 40 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectсуха суміш для морозиваuk_UA
dc.subjectdry ice cream mixuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectспосіб сухого змішуванняuk_UA
dc.subjectdry mixing methoduk_UA
dc.subjectвіброзмішувачuk_UA
dc.subjectvibrating mixeruk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.subjectекономічний ефектuk_UA
dc.subjecteconomic effectuk_UA
dc.titleАналіз і удосконалення технології сухої суміші для морозиваuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of dry mix technology for ice creamuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.674uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ліповцов О.В..pdf922,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.