Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКривенький, Роман Олексійович-
dc.contributor.authorKryvenkyi, Roman-
dc.date.accessioned2025-09-19T07:10:42Z-
dc.date.available2025-09-19T07:10:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКривенький Р. О. Аналіз та удосконалення технології м’ясних напівфабрикатів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. - Біла Церква, 2024. - 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14644-
dc.descriptionQualifying work is executed in accordance with a task and devoted from to the improvement of technology of meat ready-to-cook foods for the use of products of processing to the amaranth that will promote the value of chops. The aim of work is an improvement of technology of січених meat ready-to-cook foods. In an explanatory message the improvement of compounding, requirement is described to the production, features of technology, food calculation, economic indicators. The production of goods will extend an assortment and will provide the necessities of population of the frozen ready-to-cook foods of the protracted storage new kinds. Organization of технохімічного control and factors of ecologization of production is reasonable. A list over is brought literatures from 38 sources, that were used in writing of work. Work is written on 45 pages, contains a 17 table and 4 pictures.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана відповідно до завдання і присвячена з удосконаленню технології м’ясних напівфабрикатів за використання продуктів переробки амаранту, що підвищить цінність котлет. Метою роботи є удосконалення технології січених м’ясних напівфабрикатів. У пояснювальній записці описано удосконалення рецептури, вимоги до виробництва, особливості технології, продуктовий розрахунок, економічні показники. Виробництво продукції розширить асортимент та забезпечить потреби населення новими видами заморожених напівфабрикатів тривалого зберігання. Обґрунтовано організацію технохімічного контролю та чинників екологізації виробництва. Доцільність впровадження даної добавки у рецептуру доведено розрахунком економічних показників. Наведено список літератури з 38 джерел, які були використані в написанні роботи. Роботу написано на 45 сторінках, містить 17 таблиці і 4 рисунків.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectамарантuk_UA
dc.subjectamaranthuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectalbumenuk_UA
dc.subjectм’ясний напівфабрикатuk_UA
dc.subjectmeat intermediate productuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології м’ясних напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of technology of meat ready-to-cook foodsuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.521uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кривенький Р.О..pdf724,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.