Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14632
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коп’як, Ян Володимирович | - |
dc.contributor.author | Kopiak, Yan | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-18T08:24:35Z | - |
dc.date.available | 2025-09-18T08:24:35Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Коп’як Я. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва чіпсів: кваліфікаційна кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Г. В. Мерзлова, доцент. - Біла Церква, 2024. - 42 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14632 | - |
dc.description | The qualification work is completed on 46 pages, contains 5 figures, 8 tables and 38 literary sources. The purpose of the work is to analyze the technology of the production of potato chips and improve their recipe composition. The object of research is the production technology of potato chips. The subject of research is changes in the nutritional value of chips due to the use of flavoring spices. Based on an analytical review of the literature of domestic and foreign researchers, the knowledge on the topic of this qualification work was deepened. Chip production technology was analyzed and their quality was evaluated. Sensory evaluation of the finished product made it possible to determine the optimal amount of added flavoring additives, which was reflected in the improved recipe. Conclusions were made regarding the use of spicy and aromatic ingredients in the technology of the production of chips, and the feasibility of the chosen direction of work was substantiated. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота виконана на 46 сторінках, містить 5 рисyнків, 8 таблиць та 38літератyрних джерел. Мета роботи – аналіз технології виробництва картопляних чіпсів та удосконалення їх рецептурного складу. Об’єктом дослідження є технологія виробництва картопляних чіпсів. Предмет досліджень – зміни харчової цінності чіпсів за рахунок використання аромо-смакових прянощів. На основі аналітичного огляду літератури вітчизняних і зарубіжних дослідників, поглиблено знання за темою даної кваліфікаційної роботи. Проаналізовано технологію виробництва чіпсів і проведено оцінку їхньої якості. Сенсорна оцінка готового продукту дала змогу визначити оптимальну кількість доданих смако-ароматичних добавок, що знайшло відображення в удосконаленій рецептурі. Зроблено висновки щодо використання пряно-ароматичних інгредієнтів у технології виробництва чіпсів та обґрунтовано доцільність обраного напрямку роботи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | чіпси картопляні | uk_UA |
dc.subject | potato chips | uk_UA |
dc.subject | сухі сніданки | uk_UA |
dc.subject | breakfast cereals | uk_UA |
dc.subject | прянощі | uk_UA |
dc.subject | spices | uk_UA |
dc.subject | снеки | uk_UA |
dc.subject | snacks | uk_UA |
dc.subject | смако-ароматичні добавки | uk_UA |
dc.subject | flavoring additives | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології виробництва чіпсів | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of technology manufacture of chips | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.844 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Копяк Я.В..pdf | 799,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.