Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1419
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельниченко, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Melnichenko, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-25T12:07:07Z | - |
dc.date.available | 2018-10-25T12:07:07Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Мельниченко Ю.О. Вивчення ефективності застосування нових вітчизняних пробіотиків на біохімічні показники та продуктивність бройлерів / Ю.О. Мельниченко // Екологічні проблеми України та шляхи їх вирішення: тези доповідей державної науково-практичної конференції 7 – 8 листопада .-Біла Церква: БНАУ, 2013 .- С.19 -20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1419 | - |
dc.description | The effect of the Laktokas and Probifid probiotic complex on the biochemical parameters and productivity of broilers has been studied. Studies have shown that the inclusion of probiotics in the composition of the diet of broilers has a positive effect on productivity, does not have a negative impact on the quality of the products obtained. It has been proven that probiotic microorganisms can be used to normalize biochemical parameters and increase the productivity of broilers, lowering cholesterol levels in the body of broilers. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено вплив комплексу пробіотиків Лактокас та Пробіфід на біохімічні показники та продуктивність бройлерів. Проведеними дослідженнями встановлено, що включення пробіотиків до складу раціону бройлерів позитивно впливає на показники продуктивності, не має негативного впливу на якість одержаної продукції. Доведено, можливість застосування мікроорганізмів-пробіотиків для нормалізації біохімічних показників та підвищення продуктивності бройлерів, зниження рівня холестерину в організм бройлерів. Исследовано влияние комплекса пробиотиков Лактокас и Пробифид на биохимические показатели и продуктивность бройлеров. Проведенными исследованиями установлено, что включение пробиотиков в состав рациона бройлеров положительно влияет на показатели продуктивности, не имеет негативного влияния на качество полученной продукции. Доказано, возможность применения микроорганизмов-пробиотиков для нормализации биохимических показателей и повышение продуктивности бройлеров, снижение уровня холестерина в организм бройлеров. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | Пробіотики | uk_UA |
dc.subject | біохімічні показники | uk_UA |
dc.subject | бройлери | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.subject | Лактокас | uk_UA |
dc.subject | Пробіфід | uk_UA |
dc.subject | Probiotics | uk_UA |
dc.subject | biochemical parameters | uk_UA |
dc.subject | broilers, | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | Lactokas | uk_UA |
dc.subject | Probifid | uk_UA |
dc.subject | Пробиотики | uk_UA |
dc.subject | биохимические показатели | uk_UA |
dc.subject | бройлеры | uk_UA |
dc.subject | продуктивность | uk_UA |
dc.subject | Лактокас | uk_UA |
dc.subject | Пробифид | uk_UA |
dc.title | Вивчення ефективності застосування нових вітчизняних пробіотиків на біохімічні показники та продуктивність бройлерів | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of the effectiveness of the use of new domestic probiotics on the biochemical parameters and productivity of broilers | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 606:636.52/58.087.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vyvchennia_efektyvnosti.pdf | 78,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.